Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

BEĞENİLEBİLİYORUMMM :)))

_MMia_ 26 Mart 2012 23:40

Hafize kız; bil bakalım ne oldu?Msn Grin
He he he ..Sonunda istediğim oldu.Msn Grin
Ağzım kulaklarımda evet,toplayamıyorum varmı diyeceğin?Msn Grin Msn Tongue
Anacım baktılar papuç pahalı,bu kazan kaldırmanın sonu hiç de iyi olmayacak,yelkenleri suya indirivediler yani indirivermişler..Msn Grin
Eylem dediğin böyle olur işte,nasıl bütün üyeler ayağa kalktı (!) Gümbür gümbür inlettiler siteyi namussuzum.."HAKLI DAVANDA SONUNA KADAR ARKANDAYIZ _MMİA_","BEĞEN BUTONU HAK KI MIZ,SÖKE SÖKE A LI RIZZZ" ah görecektin Hafize nasıl bir birlik ve beraberlik içindeydik,pcler titredi,lap toplar zıpladı,mobiller dünyanın dört yanında parende attı, yürüdük,sloganlar attık,marşlar söyledik...Tüylerim diken diken ....Tam Ak tolgalı beylerbeyi haykırdı İLERLEEEE....o anda saatin alarmı öttü .Uyanmışım.Msn Sad
Yok be anacım;yok yukarda puanlar var oraya bastık;yok yorumlar yeter anamızın karnından beğen butonuylamı doğduk,zaten mobilden görünmüyodu,butonu bırak tıklamaya bak,demek gidiyorsun süper, meydan bize kaldı oley,ne o eylem mi yapıyosun,onun yerine bi mantı aç da yiyek....Katılım bu düzeyde oldu .Sadece bir arkadaş desteklediğini söyledi ve "seni kaybetmeyi göze alamazlar" dedi.He he haklıda çıktı Msn Wink Msn Grin
Sende kulis mi yaptın?? Hadi canım;ödülüne sımsıkı sarılmış başarı sarhoşu dolanıyordun ortalarda...Güle güle bile demedin bana. Hadi ordan,Orhan Pamuk dan bu yana ödüllü şahıslara karşı önyargılı oldum maalesef...Ödüllü filmleri bile bir kaşım havada izliyorum,bu ödülü almak için kime b.k attılar diye?Msn Sarcastic
Neyse ne gene soktun burnumuza ödülünü.Görmemiş falanmısın ne? Msn Tongue
Zaten sinir oldum.Ne kıskanıcam yaa !!O gece bildirimi görünce oleyy beğen butonum gelmiş diye sevinmiştim.Meğer Hafizanımın ödülünü bildiriyorlarmış.Pek lazımdı haspaya..Kızım dönüp dönüp lafı ödülüne getirtiyorsun,açcam camı,atcam ödülünü ,görcen gününü Msn Mad Parayla alınmaz. Atılıp,satılmaz mı.Aman iyi be öff.Hayrını gör.Orhan Pamuk kılıklı seni8o|
Neyse bu geceki teşrifimin nedeni,gene bir yoruma yorumda bulunmaktı ama bir de ne göreyimm.Bildirim 10,gene luzumsuz ne bildirecekler merakıyla tıkladım..Oleeyyy..Beğenilen mesajınız 10.Tatminkar bir rakam değil farkındayım.Ama rakamı kim takar"BEĞEN BUTONUMUZ" dönmüşşşşCheerleader

Valla sebebini bilmiyorum anacım: Yokluğuma mı dayanamadılar?Beni kaybatmeyi mi göze alamadılar?Kazanı tek başıma kaldırdım,ağır nesne belim falan ağırır diye mi kıyamadılar?Neyse ne;ben amacıma nail oldum ya.Tek kişilikte olsa eylemin gücünü gösterdim ya,beğenilerime kavuştum ya...Msn GrinBana yeter.
Sen şimdi söyle tepede neyin kim varsa..Sakın ola teknik bir arızaydı,hallettik,kem küm ...falan demesinler.Bu güne kadar sustular,bundan sonrada gerekmezMsn Wink
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 29426  Yorum 17  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 17

Yorumlar

Sayfa 1 / 2
  1. _VICTORY_ - avatarı
    Msn Happy

_VICTORY_ 26 Mart 2012 23:41
  2. Avatarı yok
    Kazanan daima haklıdır Msn Happy

Ziyaretçi 27 Mart 2012 00:00
  3. Avatarı yok
    Birde böyle bir yazıyı yazabilen Msn Grin
    Yetenek meselesi...

Ziyaretçi 27 Mart 2012 00:10
  4. _Yağmur_ - avatarı
    Daha önce yazayım dedim vaktim olmadı BEĞEN butonu deneme amaçlı kaldırılmıştı. Gözün aydın Hafize.

_Yağmur_ 27 Mart 2012 08:55
  5. seramiksır - avatarı
    Alıntı
    _Yağmur_ adlı kullanıcıdan alıntı

Daha önce yazayım dedim vaktim olmadı BEĞEN butonu deneme amaçlı kaldırılmıştı. Gözün aydın Hafize.

Msn Happysanırım kötü bir denemeydiMsn Rose

seramiksır 27 Mart 2012 09:46
  6. Avatarı yok
    şizofren belırtılerı bunlar...net yoluyla bulasıldıgını ıdıa eden tıp sekteründekı hekımlerımız uyarıyor asırı derece pc ıle basbasa kalmayınız cep tel ları ıle 30 sanıyeyyı gecmıycek sekılde konusunuz bakın mmıayı kaybettık kobay olmasını hıc ıstemezdım ama.....bırılerı örnek teskıl etmek zorunda idi...neyse mmiadan duamızı esırgemeyelım arkadaslar....ıyı bır ınsan guzel bır arkadas ıyı bır dost Msn Grin (3 elham 1 kulhu okuyalım.)...........başımız sağolsunnnn........

Ziyaretçi 27 Mart 2012 12:46
  7. Avatarı yok
    kainatta bir kum tanesi kadar bile bir yer işgal edemezken insanoğlunda ki bu garip kompleksleri anlamak gerçekten güç. öyle ki kendi içinde seferberlik ilan edip bunu ciddi ciddi yaşayacak kadar patolojik bir boyuta ulaşabiliyor görüldüğü üzre. internet aleminde milyarlarca siteden biri kimini şöyle bir bakıp geçtiği, kiminin ara sıra girip birşeyler paylaşıp vakit geçirmekten hoşlandığı bir yer.beğen butonu çalışmıyormuş bu bir facia!!!! beğenilmek bu kadar mı önemli bu kadar mı küçük bu kadar mı boş kimi insanların dünyaları. canım nasıl sevinmiş :) geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum :D

Ziyaretçi 27 Mart 2012 22:05
  8. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Kazanan daima haklıdır Msn Happy

Tamamen aynı fikirdeyim...Msn Wink Özellikle de bu konuda.Msn Happy

_MMia_ 28 Mart 2012 01:16
  9. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Birde böyle bir yazıyı yazabilen Msn Grin
    Yetenek meselesi...

Teveccühünüz Msn Embarrassed Teşekkür ederim .Msn Happy

_MMia_ 28 Mart 2012 01:18
  10. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    _Yağmur_ adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Lipssealed Şekerim yazımın son bölümünü gözden kaçırdın galiba...Msn Sarcastic

Neyse denemişler ,yanılmışlar (sayemde) anlaşıldı...Msn Wink

_MMia_ 28 Mart 2012 01:24
Sayfa 1 / 2