Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Önemli Olan Takımdır!

CrasHofCinneT 10 Şubat 2012 04:46

Bu sektördeki kazancınızı, bakış açınızı, hatta hayatınızı etkileyecek en önemli unsur sizin takımınız ve sizi bu iş dahil eden kişidir. Network Marketing’de iyi bir takımdaysanız, başarılı olmanız için tek yapmanız gereken takımın bir parçası olmaktır. Takımın parçası olduktan sonra başarı için gereken diğer faktörler zaman içerisinde tamamlanır.
network marketing ve takim
İyi bir takımda, tamamlayıcılık vardır. Sende olan üstün özellikler başkasında olmayabilir, aynı şekilde başkasının üstün özellikleri de senin eksik kaldığın noktalar olabilir. “Birlikten güç doğar.” Felsefesiyle kaliteniz takımınızla ölçülür hale gelir.

İyi bir takımda, motivasyon sorunu minimuma iner. Tembellik zamanınız gelmiş olsa bile sizi tetikleyen, motive eden birileri vardır. Yorucu bir maratonda yalnız değilsinizdir.

İyi bir takımda, şahısların önemi yoktur. Önemli olan takımdır. Yani BEN değil BİZ felsefesi geçerlidir.

İyi bir takımda, eğitim önemlidir ve sizi yükseltecek koşullar geçerlidir. Siz gerekli eğitimleri alır ve kendinizi geliştirir ve zamanla kendi takımınızın lideri olursunuz. Daha sonra bunu takımınızdaki kişilere aktarır ve sizin takımınızdan da liderler çıkar. Eğitim çok önemli çook..

İyi bir takımdaysanız, şirkete bağımlı çalışmazsınız. Çok çok daha iyi bir fırsat mı var? Ya da şirketinizle beklenmedik bir olayla mı karşılaştınız? Eğer takım bazlı çalışıyorsanız, kazançlarınızda durma olmadan aynı şekilde yolunuza devam edebilirsiniz. Tabi ki şirket değiştirmek için geçerli nedenler olmalı. Her zaman bir şirkete sadık bir şekilde çalışmak en iyisidir. Fakat yine de şirkete bağımlı olmak ileride sıkıntılar oluşturabilir.

İyi bir takımda ol ve takımın bir parçası ol! Sonuç; Başarı..
Mutluluk ve Başarı BİZimle olsun..
Bu Kategoride: Network Marketing
Gösterim 1550  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar