Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

elleri herşeyimdi eller aldı

sade 12 Nisan 2012 20:32

krasn
Yavaş ve ağır oluyor senden kopuşum..hani öyle bıçak kesiği gibi aniden ve acısız değil..uzun ve inceden..

6coylgsn
yavaş ve ağır..ve yakan içimi en derinden.. kaçılmıyor ki ayrılıktan!seni sevmeden geçilmiyor..

6coylgsn
geçemedim yollarından..saklanmadım kuytu köşelere.. kaçamadım..sesim çıkmadı..çünkü sevmektendi hepsivirgul böylesi deli severken gitmek bilevirgul çok sevmektendi..

6coylgsn

anlam vermeye çalışıyor şimdilerde küçücük yüreğim olup bitene. seviyordum çokvirgul seviliyordum da.. "hep aklımdasýn aslında ama.." diye devam eden cümlelerinin ardı arkası kesilmiyordu oysa..

6coylgsn
hep aklındaydım..sadece aklındaydım yani.. yanındaki yerim yerini önce boşluğavirgulsonra bakış alarının varlığına bırakırkenvirgul katlanılmaz düşünceler hane-i tecavüz ediyordu zihin odalarıma..
6coylgsn
söylemevirgul biliyorum! ben senin hep aklýndayým aslında..çözülürken o yılların içimize attığı düğümler bir birvirgul bir yandan da yeni yeni ilmekler ekleniyordu imrenilesi sevgimize.. hem bitiyorduvirgul hem büyüyordu..anlamak kolay değildivirgul ben bundan anlayamadım olup biteni..
6coylgsn

dedim yavirgul çok sevmektendi hepsi!

6coylgsn
"insanı öldüren hep en sevdiğidir.." misali yaralar açıyorduk birbirimizin beyaz tenine.. yaklaştıkça yaralarvirgul uzaklaştıkça yaralar..

6coylgsn
yaklaştıkça batan bıçaklarvirgul uzaklaştıkça gerilen halatlardı yine içimizi ezen..

6coylgsn
darılma bana..bu uzaklık acıtır içimi.ama sen aklımdasın..
6coylgsn

söylemevirgul biliyorum!aslında ben senin hep aklındayım..!
kra4
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 602  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar