Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Sensiz Yaşayamam…..

adsız 6 Ağustos 2012 15:16

Kimsenin ömrü diğerine bağlanamaz, bağlanmamalıdır! Başka bir hayat üstüne hayat kurulur mu? Yaratana isyan değil midir bu?
Ne demek yaşayamam, yaşarsın, hepimiz yaşarız, hep yaşadık! Be terk ederse der birileri, öldürürüm kendimi! Öldür o zaman, senin varlığının şartı o adam veya kadınsa, sende de hayatın hakkında daha iyi düşünce yoksa, durma tabii! İki ağlarız arkandan, iyi insandı deriz.
Sonra senin uğruna ölmek istediğin başka koyunlarda uyur, aşık olur, evlenir, çocuğu olur, seni hatırlamaz bile! Sen ne olursun? Bilmem ama burada ciddi ciddi hatırlanmaz olursun!
Sen neden yaşayamayacağını düşünüyorsun onu anlat kendine. Daha dün veya bilmem kaç yıl önce, o şimdi uğruna delirdiğin hayatında mıydı? Hayır!
Kimse ömürlük sözler veremez karşıdakine, ömürlük sevmek isteyebilirsin belki ama bunlar beylik laflar! Bir şiirin içinde, bir filmde, bir romanda veya konusu aşk olan bir konuşmada, sevginin büyüklüğünü anlatmak için, mecaz anlamda kullanılabilir en fazla…
Sen de veremezsin o sözü, sevdiğin de! Bir ömrü birlikte bitirme düşleri kurabilirsin belki ama hayat sürprizlerle doludur! Hiç ummazsın ama senin gönlün bir gün yoldan geçen bir çift göze kayabilir, belki sadece yorulursun yıllar içinde o ilişkiden; hayat bu belli mi olur?
Herkes birileri olmadan yaşar, yaşayamam demeyin! Aşkın acısı da güzeldir ama dozunu da iyi belirleyin.
Ne zaman birisi için onsuz olamam derseniz, bilin ki; o saatten sonra siz sadece bir kölesiniz. Ve ne zaman bir insana efendilik verildiyse; o önce kölesine eziyet eder, sonra onu terk eder, bunu aklınızdan silmeyiniz!
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 390  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar