Kokun rüzgara dolar eser de
Sarar sensizlik her nefeste
Bilirim gün gelir yaþanýr seninle
Bu kadar severken bitemez ki böyle
Kokun hala içimde her rüzgar esiþinde daha da bir doluyorsun içime. Sensiz kaldým iþte sensizlik sarýyor beni her nefeste. Sensizlik bu alýþmam gereken ve alýþacaðým alýþmak zorunda olduðum. Hayalimde senle yaþanacak çok güzel günler var diyordum artýk onlarda yok. Biz çok zamansýz ayrý düþtük bir birimizden bu kadar çok severken, bu kadar yakýnken mutluluða bitti iþte. Bitmemesi gereken bir aþktý bizimkisi. Öðrendim bazen sevmek hiçbir þeye yetmiyormuþ derlerdi bana çok saçma gelirdi bu cümle þimdi ben bunlarý yaþýyorum senden uzakta senle.
Bilirim gün gelir yaþanýr seninle
Bu kadar severken biz yenilmeyiz
Hiç kimseye hiçbir seye
Olmuyor bir tanem olmuyor
Ben seninle yaþýyorum bu aþký ama sensiz. Nasýl tek kiþilik yaþanýr deme bu aþk ben yaþýyorum. Hiç kimseye anlatamadým bunu sensiz olmadýðýný, sensiz yapamadýðýmý kimseler dinlemedi canýmdan saydýklarým bile görmüyorlar þimdi benim halimi. Olmuyor senden uzakta sensiz yapamýyorum artýk bitsin istiyorum boðulmalarým, çýðlýklarým ama bitmeyecek.
Yüreðinden uzaklarda çaresiz
Sen canýmýn parçasý alnýmýn yazýsý
Yoksun nasýl yaþarým ben sensiz
Yüreðinden uzaklardayým ama yüreðimdensin sen benim canýmdan bir paraca içimde yaþayan diðer yanýmsýn. Sen yoksun söyle ben ne yapayým. Bizim þarkýmýzýn altýna bunlarý yazmayacaktým ben ama bunlar düþtü bizim aþkýmýza. Ben þimdi istemediðim bir hayatýn kucaðýna adým adým gidiyorum bilmiyorum þimdi sen hangi yüreðe dokunuyorsun hangi elleri tutuyorsun hangi göz gözlerine deðiyor bil ki yüreðinden uzaktayým ama yüreðimdesin ve senin yerin yüreðim…