Hafize senden şikayetçiyim...Ne o bloğuma ilgi gösterdiğin yok. Ne bir üyelik,ne bir yorum..Valla performansını hiç beğenmiyorum.
Zaten canım sıkkın. Canım buraya da gelmek istemiyor. Günlük ödülümden haber neyin yok. Çalan sattı ödülü paralarını yiyor çıtır çıtır.. Yönetimden de şüpheleniyorum. Baksana ses seda yok hasıraltı ettiler olayı. Zamanında polise haber vermek vardı ama ...İnsanlık bizde kalsın, sitenin imajını zedelemeyelim dedik. Kızım ortalıkta insanlık mı kalmış ki biz hala hangi değerlerin peşindeyiz..
Köprüyü de sattılar ..Koç'un arabalarında,ülkerin gofretlerini yiye yiye,Allah bilir cd de diğer sermayer şirketin ülkesinin müziğiyle...Ohh öde babam öde.. Konumuzla ne alakası mı var?Ay aman içim sıkıldı. Memleketin haline ayrı üzül,buraya ayrı üzül....Yazıyoruz yazıyoruz..Netice hatice.
Benim günlük rekorunuma ulşmayı hedefleyenler varsa uğraşmasın boşuna. Yok haşa kimse beni geçemez gibi ne bir hırsım ne de bir iddiam var. Ben sadece paylaşmayı sevdiğimden yazdım.Karşılığında bana verilen eri topu bir günlük ödülü. Anacım onu da önce ikilediler yani doğurttular,sonra da kim vurduya getidiler. Şimdi yönetimden hesap soracak olsam "Doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun" gibi abuk bir yanıt verecekler hepten tırlayacağım..
Ben iyisimi bloğumda yazayım. Senden ve dostlarından gereken ilgi ve alakayı bekliyorum ona göre.. Aman be canım nazım bir sana geçiyor ondan böyle konuşuyorum.yoksa burnum yere düşse eğilip almam bilirsin. Neyse son baskıyıda basayım ,sonra da gidip yatayım.
Hadi kalın sağlıcakla