Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Sen de Eskidin Sevgili

adsız 4 Şubat 2013 23:45

İlk tanıdığım gün simsiyahtı saçların, böyle kilolu da değildin, zaman seni de eskitti herkes gibi, baksana göz kenarlarına kaç çizgi ekledin….

Oysa sen hep aynı kalacağını düşünüyordun, ondandı bu hovarda hallerin.
Şimdi bakıyorum bir ömür geçmiş, kim bilir kaç yıldır böyle düşe kalka birlikteyiz? Çabuk geçiyor değil mi ömür? Sen hala hangi yaştasın kim bilir, ruhun hangi senede takılı kaldı?
Artık eskisi gibi değil kadınlar, erkekler, aşklar; senin bildiğin gibi değil! Senin hükümdarlığın da artık geçerli değil, hovardalık dediğin tedavülden kalktı.
Sen anlamadan geçti yanından zaman, farkında değilsin. Görüyorum gözlerindeki o çocuklara benzer korku dolu bakışları. Nereye ait olduğunu bilmeden yürüyorsun buralarda…
Hiçbir şey eskisi gibi değil sevgili; ömür öylesine apansız geçip gitti. Sen görmedin, bedenin yürüyordu ama aklın kim bilir hangi uykudaydı?
Sen de eskidin be sevgili; bak beyazlar düştü saçlarına… Bana sorsan hepsi bulut ama sana göre sadece ak! Hiçbir şeyin farkına varmadan yürüdün bunca yıl, bak bitirdin ömrü boş hayaller uğruna, sen de yaşlandın sevgili, dönüp bir aynaya baksana.
Sen anlamadın ama seneler geçti yanı başımızdan sevgili, koca bir ömür öylece heba oldu gitti. Artık dünya senin bildiğin gibi değil. Kadınlar, erkekler, herkes değişti.
Evrim gibi geldi geçti dünyadan ilişkilerin kanunları; sen hovarda sayıyordun ya kendini, gel de gör şimdi kadınları…..
Sen de eskidin sevgili, beni de eskittin hasretinle…..
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 866  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar