Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

2013’ün son aşkı

adsız 31 Aralık 2013 23:35

Şimdi takvimlerde yeni bir yıl, yeni bir ay ve yeni hayaller olacak. Her birimiz biraz daha umutlu veya farklı hedeflerle yeni yıla adım atmayı deneyeceğiz. Kimileri için muhteşem bir sene, kimileri için sadece zaman kayması olacak. Siz kendiniz için ne istiyorsunuz ona bakın!
Önce sağlık elbette, her şeyden önce sağlık diliyorum ben. Sonra aşk! Eh, benim gibi bir deli bozuk aşıktan ne beklenir ki zaten? Ben yeni olan şeyleri seviyorum. Yeni evler, elbiseler, yeni bir yaş… Ama eskinin değerini de hiç unutmuyorum.
Zaten yaşam dediğin bunların karması değil mi?
Her sabah yeni bir ciltle uyanıyorum. Göz kenarıma yerleşiyor çizgiler yavaş yavaş, saçlarımdan tek tük aklar başlıyor. Her şey gibi bedenim de değişiyor. Kalbim büyüyor, gelişiyor, değişiyor…
Aşkın da yerini bazen sevgi, dostluk, bağ kurmak, alışmak, dokunmak alıyor. Her şey kendi dengesini buluyor sonunda. Bazen senin dengesizlik sandığın bile bir denge oluyor.
Şimdi bitmiş, gitmiş, tüketilmiş aşklara elveda deme zamanı. Kendini yenileme, kendinle ilgilenme, kendini yeniden tanıma zamanı.
Hadi bu yıl kendiniz için bir iyilik yapın! Bitmesi gereken bir ilişkiyi, arkadaşlığı veya bir bağı koparın gitsin! Bırakın bu yıl hayat sadece size hediye olsun. Artık siz birilerinin hediyesi olmayın…
Bu yıl kendiniz için iyi bir şey yapın, bir büyük güzel şey yapın! Her yıl kendiniz için iyi bir şey yapmayı adet haline getirin. Bu yıl daha çok sevin, gülün, kahkaha atın, aşık olun, ne isterseniz yapın ama kendiniz için yapın. Bencilleşmeden sadeleşin, paylaşarak değerlenin ve çok sevin ama neyi sevdiğinize dikkat edin!
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 588  Yorum 1  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 1

Yorumlar

  1. Baragyal - avatarı
    sadece zaman kayması ...
     
    Baragyal 31 Aralık 2013 23:47