Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Günlüğüm.....!

mex 19 Nisan 2014 21:59
7 Aralık 2014 11:06 mex tarafından güncellendi

Günlüğüm...

Belli bir yaşa gelmiş bir iş erkeğiyim. Hayata küsüm, o da bana! Hiç sevmedik birbirimizi, hep didiştik. Ben ondan aşk bekledim, o ise, neden söylemeden sadece gülücükler verdi. Yalan gülüşler!

Evet çok eğlenceli bir hayatım vardı. Zenginlik, dostluklar, aşklar, mutluluklar…

Ama yalanı tanımak geç oldu benim için. Pahalı hediyeler, ihtişamlı kutlamalar, “seni seviyorum”’lar, duygusuz bakışlar... Kendimi zeki sandığım zamanlarım, her şeyin mükemmel olduğunu düşündüğüm bir hayatım oldu benim. Dolu dolu yaşadığım yıllar.

Ama aptal olduğumu geç anladım ben. Meğer hayat bana bir şeyleri öğretme çabasındaymış. İşte bu yüzden hep soğuk oldum ondan sonra ona karşı. Neden diye sorduğumda da cevap alamadım. Sustu sadece! Neden bana her şeyin yalan olduğunu söylemek yerine böyle dolaylı yoldan öğrettiğini sordum defalarca. Artık fazla gülmüyorum, aşklarım yok, dostlarım yok, çünkü küstüm ben hepsine, hayat ile kavgamdan sonra oluşan sinir ile hepsini çıkarttım bir kalemde.

Artık, dostta, aşkta, mutlulukta kendim! Her zaman kendimle konuşur, gezerim İstanbul’da. İnat değil mi küstüm artık herkese, her şeye. İşte böyle zamanlarda yanımda sadece yalnızlık oldu. Sımsıkı sardı beni, elimden tutan bir tek o oldu.

Yine yağmurlu bir İstanbul gününde dertlerimi paylaştım yalnızlıkla. Ortaköy’ün sessizliğinde arabamda otururken, bir çocuk gördüm, yağmura rağmen dimdik ayakta durmuş boğazı sessizce seyreden. Bir acıma duygusu ile küslüğü ortadan kaldırdım. Şemsiyemi alıp yanına gidip şemsiyemi uzattım ve “hasta olacaksın” dedim. Teşekkür etti ve ufak bir gülümseme ile reddetti.

“Ben yağmuru seviyorum, o bana zarar vermez!”

Asıl kötülüğün sevdiklerimizden geldiği bilmeyen saf bir çocuk diye düşündüm tıpkı gençliğimdeki ben gibi. Ama yanıldığımı anlamak pek zaman almadı bu sefer. Nasıl ben yalnızlığı dost olarak seçtiysem, o da yağmuru dostu olarak kabul etmiş bir genç. O gün anladım ki önemli olan yağmuru sevdiğini söylemek Msn Dunno
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 490  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar