Varsayılan Kategorisi olmayan mesajlar
Radyoda dinlediğim şarkılar bitiriyor bu gece beni
Ben sende tutklu kaldı Sigaramın dumanı Büyük insan Limon çiçekleri Yalan Unutulur.... Dinledikçe dağılıyorum be Hafize... Hadi kapat radyoyu da uyuyalım,uyuuabilirsek.. Ya ben şimdi dayanamayıp ona mesaj yazarım ,yine olanlar olur.
İyisi mi burdan göndereyim mesajımı.Okumasa da hisseder. "İyi uykular sevdiğim . . .
Merhaba Hafize.Özledin mi beni?İyi bari.Bir özleyenimin olması ne hoş...
Bu gün çok yoruldum,akşamın olmasını iple çektim.. Malum dün gece çok geç yattım.Uykularım eski uykular değil.Huzursuz... Günler,geceler hep farklı.. Akşam işten eve yürüdüm.Eskiden yürüken telefonla konuşurduk..Yol bir çırpıda biterdi.Yetmezdi zaman.Kendime yollar icat eder olmuştum onunla konuşabilmek için.. Bu akşam boğuluyorum zannettim.Hava almalıyım dedim.Ne zamandır . . .
İyi uykular sevdiğim. Saatin farkındamısın?Şimdi son sigaram ağzımdaydı yakacak yatakta. Hiç bir yerde yoktun bu gece? Neyse iyi uykular.
Aklından geçenleri tahmin ediyorum .....
Off yaa umarım uyumuşsundur.Valla uykum kaçtı,canımsıkıldı şimdi
Şu yaptığının bir manası var mı? Çocukça ama beni kızdıracak kadar büyük şeyler yapıyorsun. Sen benimle dalga mı geçiyorsun?O kadar salak mı görünüyorum . . .
HANIMLAR, KULAK VERiN.........
HANIMLAR !!! 
. . .
Ünlü sosyolog Ayfer Monolog'un araştırmalarına göre, evlilik "SAKIZ"a benzer. Çiğnemesini bilirsen iyi ve faydalı... Çiğnemesini bilmezsen can sıkıcı ve sinir bozucudur.
Peki, neden başka bir şeye değil de sakıza benzer?
İşte Monolog'un araştırmaları ile bulduğu 11 mantıklı cevap:
1. Çünkü sakız ne kadar faydalı ve eğlenceli olursa olsun gerekli değildir. Çiğnemesen de olur.
. . .
Sayfa 261 / 265