Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

YÖNETİCİLERİMİZ !!

Baragyal 14 Temmuz 2014 12:49

....Artık bir CIA tasarımı olduğu delilleriyle ortaya çıkan IŞİD örgütü, Irak ve Suriye’de Müslümanları boğazlarken, fırsattan istifade, İsrail de Gazze’deki Müslümanları katlediyor Geçen yıl bu zamanlar, Gazze’ye gideceğini söyleyen ve hâlâ gidememiş olan Tayyip Erdoğan ise şimdi IŞİD’e “Türk rehineleri bırak” diye ricada bulunuyor! ...

...Türkiye’yi “İslam dünyası içinde bir Truva atı” olarak kullanarak ...

..CIA ajanı Graham Fuller, “Yeni Türkiye Cumhuriyeti” diye kitap yazdığı zaman, Türkiye’yi Türk devleti olmaktan çıkarma projesini Osmanlıcılık diye gösterecekti.
CIA ajanları Graham Fuller ve Paul Henze, 1980’li yıllardan itibaren, “Atatürkçülük ölmüştür. Ulus devletler dönemi bitmiştir. Türkiye, Osmanlı gibi çok kültürlü, çok dinli ve çok ırklı bir yapıyı benimsemelidir. Bunun için en iyi yol Ilımlı İslam’dır. Etnik kimlikler kendilerini ifade edebilmelidir” demeye başlamıştı...

...Daha sonra “ordu içinde bölünmeler stratejisi”ni takip ettiler. Başaramayınca, doğrudan orduya operasyon yaptılar!
Büyük Ortadoğu Projesi’ni de “Yeni Osmanlı coğrafyası” diye yutturdular! O harita, Büyük İsrail haritasıdır. ..

..Müslümanları birbirine kırdıracak stratejiyi hayata geçiren ülkeler ise Türkiye, Suudi Arabistan, Katar ve Kuveyt’tir!
IŞİD’i tasarlayan, Bağdadi adını verdikleri kişiyi lider olarak yetiştiren CIA’dır. Örgütün başlangıç sermayesi olan 30 milyon doların Katar’dan gönderildiğini Bağdadi’nin cezaevi arkadaşları Arap televizyonlarında anlattı. Suriye’de iken örgütün lojistik desteğini AKP iktidarının verdiğini bizzat Tayyip Erdoğan açıklamıştı. Tabii muhalif gruplara verilen lojistik destekten bahsediyordu. Suriye’ye gönderilen TIR’ların IŞİD’in kuruluşu ile ilgili olduğunu da artık herkes anladı!...

..Tayyip Erdoğan, 2011’in Mart ayında “Türkiye, mevcut rejimiyle, demokrasi tecrübesiyle, bugün ulaştığı ileri demokratik standartlarla, değişimi yöneten iradesiyle, İslâm ile demokrasinin yan yana olabileceğini tüm dünyaya başarılı şekilde göstermiştir” diyordu. Bu yaklaşımın ardında, “Mevcut rejimle bu kadarını yapabildik, rejimi de değiştirdikten sonra bakın daha neler yapacağız” zihniyeti vardı.
İşte Graham Fuller’e ait olan Tayyip Erdoğan’ın Yeni Türkiye vizyonu, Abdullah Öcalan’ın da hayal ettiği, federal cumhuriyetlerden oluşan yeni devletin rejimidir.

Arslan BULUT 14 TEMMUZ 2014
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 827  Yorum 4  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 4

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Evet ya Tayyip ten önce bu müslümanlar birbirini kırmıyordu.İran -ırak savaşını körfez savaşını,afganistanın hem ruslar hem amerikalılar işgal ettiğinde de tayyip vardı.bu akıl tutulmalatından bıktık.İslam dünyası kendine gelsin öncelikle.Tepelerine taş düşse tayyip diyorlar.allahım ya.İsrail devletinide tayyip kurdu dimi.1940 israil kuruldu ilk tanıyan Türkiye başında ki İsmet inönü....Biraz tarih okuyalım.

Ziyaretçi 14 Temmuz 2014 13:11
    15 Temmuz 2014 12:33 Baragyal tarafından güncellendi
  2. Baragyal - avatarı
    'Kelimeler aklın mücevherleridir. Karat'ını, onları nasıl yan yana getirdiğimiz belirler.'

"Okulda okuduklarıyla yetinenler, yalnız mürebbiyeleriyle konuşabilen çocuklara benzerler." Voltaire

Baragyal 15 Temmuz 2014 12:32
  3. Avatarı yok
    SEVGİLİ BRAGYAL BEN TEPKİM FAZLA OLDU DÜŞÜNCESİYLE ÖZÜR AMAÇLI GİRMİŞTİM GÜNLÜĞÜNÜZE.AMA BAKTIM Kİ SİYASET TARTIŞMAK YERİNE KARŞIDA KİNİN ZEKASINA HAKARET ETMEYİ KOPYALA YAPIŞTIR MANTIĞIYA YAPMIŞSINIZ.BEN SİZİN DÜŞÜNCENİZE TEPKİ VERDİM SADECE KİŞİLİĞİNİZE DEĞİL.BUNU GEZİ OLAYLARIDA DA ÇOK GÖRDÜK .BEN MÜREBBİYEYLE BÜYÜMEDİM .DEMEK Kİ SİZİN MÜREBBİYENİZ BU KADAR YARDIMCI OLMUŞ SİZE. BEN ZEKAMA GÜVENİRİM O YÜZDEN ÖZLÜ DEYİŞLERE LÜZUM DUYMAM.O KELİMELERİNİ AKLINDA KİFAYET ETTİREMEYENLERİN İŞİDİR.TARİH ÖZELLİKLE OSMANLI VE YAKIN TARİHİ ÇOK SEVEREK TAKİP EDERİM.UMARIM DAHA DÜZEYLİ İ PAYLAŞIMLAR YAPARIZ.CANINIZI SIKTIYSAM ÖZÜR DİLERİM.GÜNLÜĞÜNÜ İŞGAL ETTİM KUSURUMA BAKMAYINMsn Happy

Ziyaretçi 16 Temmuz 2014 16:25
  4. Baragyal - avatarı
    Msn Happy

Baragyal 9 Şubat 2017 18:04