Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

ÇOK TATLISIN SEN

_MMia_ 17 Ocak 2010 20:36

Allahım yaa..Ben çok aşığım.Çok çok çok...İçim dolup taşıyor onu düşündükçe.Sevgi bir sel oluyor,benden ona doğru akan.
Aşkım sen çok tatlısın.
Baldan da,lokumdan da
Hatta şekerden,şokelladan,pastadan ...Ne biliym işte.
Zararlı dedikleri şey var ya hani hayatı aslında yaşanır kılan..
Sen çok ama çok tatlısın onlardan.
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 3321  Yorum 8  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 8

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Cryingben böle bır aşk gormedım tum tatlılar sayılmıs ama helva neden unutulmus....(helvaaaa)

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 08:45
  2. Avatarı yok
    helvanı yeriz inşallahNo Angelolum bu ne,ne aşkı manyağa bağlamış arkadaşımız..

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 15:52
  3. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

Cryingben böle bır aşk gormedım tum tatlılar sayılmıs ama helva neden unutulmus....(helvaaaa)

Zararlı dediğimiz şeyler içinde helva da var tabii...Tek tek yazmadım,favorilerimi yazdım ben.Hepsini yazmaya kalksam o hooo sayfalar yetmez..Msn GrinDileyen istediği tatlıyı ekleyebilirMsn WinkBence sakıncası yokMsn Tongue

_MMia_ 18 Ocak 2010 23:54
  4. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    zeze adlı kullanıcıdan alıntı

helvanı yeriz inşallahNo Angelolum bu ne,ne aşkı manyağa bağlamış arkadaşımız..

Çocuk helva seviyorsa ,ben sana pişirirm falan dersin.Helvanı yeriz de ne demek?Cık cık cık hiç yakıştıramadımMsn Sad

Öte yandan;akıllı aşk diye bir şey duydunmu hiç Allahaşkına.Msn Happy
    Akıllı bir şey olsa adı "aşk"olamaz zaten zezecimMsn Wink

_MMia_ 19 Ocak 2010 00:03
  5. Avatarı yok
    mmia hiç beklemedıgım bır sempatık sekılde yaklastın olaya seni tebrık etmekle kalmıyom ayaga kalkıp alkıslıyorumSmiley32.Bow.keşke herkes senın gıbı olsa gercegı yazmaktan korkmasa...herkes içindekını yazarsa eger dogal bır gorunum olacak ... buda etrafına neşe sacmakla kalmıycak sempatıklıgı dogallıgı ögretecek ve ınsanlık artık kavga etmeyı bırakacak...cokmu uctum bana kalırsa hayır sadece dusunun sempatık dogal bır kısının yanında ruh halınız ne alemde...ama ben yınede helva neden yok dıyorumMsn Grin

Ziyaretçi 19 Ocak 2010 08:26
  6. Avatarı yok
    bende künefe istiyom ya

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:17
  7. Avatarı yok
    bende helva yemek istiyorum ya aama un helvasi degil irmik helvasi olsun lütfen..Msn Happy

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:21
  8. Avatarı yok
    Alıntı
    Eylül76 adlı kullanıcıdan alıntı

bende helva yemek istiyorum ya aama un helvasi degil irmik helvasi olsun lütfen..Msn Happy

bak simdi irmik helvasi canim istedi Msn Sad

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:22