Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Bu şarkı bize gelsin

_MMia_ 17 Ocak 2010 16:09

Aynı radyoyudinliyoruz.,Aynı şarkılara hüzünlenip,aynı şarkılarda gülümsüyoruz...

İç çekişlerimizin bile aynı olduğunu biliyorum.Ben senin aynan
ım sevdiğim.Kendime her baktığımda seni görüyorum.

Her an deha çok özleyip daha çok seviyorum..
BUNDAN SONRAKİ ŞARKI İKİMİZE GELSİN OLUR MU AŞKIM...?

"Unutmadım,unutamam
Kara sevdam merak etme..

Yaşamaksa yaşadım lakin
Canımın çoğu kaldı sende..

Ama benim ciğerim yanar
Ten oyalanır can kanar..."Msn Confused
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1042  Yorum 3  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 3

Yorumlar

1. Avatarı yok
    bu sarkı guftesı ve bestesı mozarta aıt kurdılı hıcazgar makamda degılmıydı benmı yanlış bılıyom yanlısım varsa duzeltın...Msn Grin

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 08:56
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

bu sarkı guftesı ve bestesı mozarta aıt kurdılı hıcazgar makamda degılmıydı benmı yanlış bılıyom yanlısım varsa duzeltın...Msn Grin

Seni kesinlikle düzeltmeliyim sevgili efe.Böyle bir yanlışla daha fazla yaşamana dünyada razı olmam..

Parça siirt dolaylarından olup,uzunhava-rock tarzı bestelenmiş;icine biraz caz,biraz allegro katılmış,üstüne biraz kolbastı serpilmiştir.Parça anonim olup bestecisi bilinmemektedir.Güfte konusunda da Kahtalı Mıçı dan şüpheleniyorum ben.Günahı boynunaMsn Grin

Bu arada caanıım duygusal şarkıyı da elbirliğiyle katlettik.
    Gel de bir daha bu şarkıyı duygusal ortamda dinleMsn Sad

_MMia_ 19 Ocak 2010 00:28
  3. Avatarı yok
    eger anlattıgın gıbıyse cok merak ettım.. ama neden newage veya blues yada country neden serpıstırmemısler yada katılmamıs onuda anlamıs degılım...Msn Grin şu sarkıyı zahmet olacak ama bana gonderme nezaketınde bulunursan sana tesekkur etmekle kalmıycam çukulata bıle alcam....Msn Grin

Ziyaretçi 19 Ocak 2010 08:45