Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

GÜNAYDINN

_MMia_ 17 Ocak 2010 13:23

GÜNAYDINNN!!!

İyi pazarlar...Geç kalkmak,güzel bir kahvaltı yapmaktan daha keyifli şey varmı acaba?Msn Happy

Off pazar gününü kastettim be Hafize..Yoksa tabii ki var başka keyifler de...Msn Grin

Heyy millett günün tadını çıkarın bu gün..Msn Wink
Görüşürüz !!
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1136  Yorum 6  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 6

Yorumlar

1. Avatarı yok
    unuttukların var sevgılı olcak yanında yagmurda cama vurcak sen orda kahvaltı yapacaksın..ama şu hareketı de yapmayı unutmuycaksın öle guzel kahvaltıda ağzında lokma varken gulmek ve agzını şapırtdatmaktanda geri kalmıycaksın.......Msn Grin

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 09:00
  2. Avatarı yok
    ya bide mümkünse pazar pazar kimse gelmesin döne döne uyumak istiyorum Msn Happy

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 14:15
  3. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

unuttukların var sevgılı olcak yanında yagmurda cama vurcak sen orda kahvaltı yapacaksın..ama şu hareketı de yapmayı unutmuycaksın öle guzel kahvaltıda ağzında lokma varken gulmek ve agzını şapırtdatmaktanda geri kalmıycaksın.......Msn Grin

Emrin olurMsn WinkSöyleriz yengeye sizin pazar kahvaltılarında o dediklerini bol bol yapar..Msn Grin

_MMia_ 19 Ocak 2010 00:34
  4. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    zeze adlı kullanıcıdan alıntı

ya bide mümkünse pazar pazar kimse gelmesin döne döne uyumak istiyorum Msn Happy

Al benden de o kadarMsn Wink da koca pazar ı uykuya yedirmek de günah be gülümMsn Happy

_MMia_ 19 Ocak 2010 00:35
  5. Avatarı yok
    o yapmasın ya ben yapayım onu hem o neden yapıyomus bu fıkır benden cıkmadımı neeee kadın haklarımı yok o kadarda olamaz.... kadınlara hep öncelık verdık otobuste mınubuste kuyrukta hani eşıttık kuyrykta bekleme otobuste yer verme olayı olunca da esıt olalım...Msn Grinfemınıst dernekler var neden erkeklerın kurdugu bır dernek yok...daha carpıtsammı olayı Msn Grin konu neydı yaaaaaaaaaaaMsn Tongue

Ziyaretçi 19 Ocak 2010 08:52
  6. _MMia_ - avatarı
    Kadın erkek eşittir .Ama erkek biraz daha eşittir maalesef Msn Sad

_MMia_ 20 Ocak 2010 00:28