Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

HADİ GENE İYİSİN HAFİZE...

_MMia_ 28 Ocak 2010 00:08

Hadi gene iyisin Hafize!
Kendi hayran kitleni oluşturmuşun.Fan ların olmuş??Ohh iyi mi böyle.Üstüne üslük aşkım maşkım ne iş??Bilelim yani??
Biz kendi derdimizde acılar ,mutluluklar arası gidip gelirken..Kıskançlıktan kemirilmedik tırnak bırakmazken....Senin yaptığın da iş mi be Hafize??Crying
Ne o gündüz vakti yokluğumdan istifade,panoları dolaşıp ahbaplıklarmı kurdun?
Bana bak arkamdan iş çevireyim deme hiç gelemem.Benim derdim bana yeter.
Günlüksen günlüklüğünü bil.Yırttırıp attırtma kendini banaMsn Mad
Haa bi de gülüyosun bana!O eskiden di kuşş;sen beni çiçekli sayfaları olan defter mi sandın diye.
Sildiririm!Bak attırma tepemi fena olur sonra!!!
Of be Hafizecim.Benim kızdığım sen değilsin ki aslında...Sana patladım kusura bakma.Msn Embarrassed
Olsun tabi özleyenin,hayranların.Herkesin var zaten.Senin de olmuş çok mu?Bi benim yok ******* satiym.Aman o da olmayıversin.Zaten sen demek ben demek di mi gülüm.
Ne alakası mı var?
Aman iyi be!Tamam.Sana hayranlarınla mutluluklar.Sinir şey ne olacak..Msn Tongue
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1090  Yorum 5  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 5

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Tuttum ben bu hafizeyi her eve lazım Msn Grin

Ziyaretçi 28 Ocak 2010 00:19
  2. Avatarı yok
    hafizeye kızma hakkın yok.... rahat bıraksana kızı.... neden böle yapıyosun.... kıskanc gordum senı...hem ben onun fan ı degılım...mmıa ben hafızeye aşık oldum...cep teli varmı sende..Msn Grin.yoksa acık ev adresıde olabılır..bak kıskanclık yapıp vermemezlık yapma. msn de olur bak...bırde kıskanclık yapınca sen cok bet bişey oluyosun...Msn Grin.dost acı soler mmıa kızma...hafızeye selamımı söle mmıa....

Ziyaretçi 28 Ocak 2010 08:31
  3. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

hafizeye kızma hakkın yok.... rahat bıraksana kızı.... neden böle yapıyosun.... kıskanc gordum senı...hem ben onun fan ı degılım...mmıa ben hafızeye aşık oldum...cep teli varmı sende..Msn Grin.yoksa acık ev adresıde olabılır..bak kıskanclık yapıp vermemezlık yapma. msn de olur bak...bırde kıskanclık yapınca sen cok bet bişey oluyosun...Msn Grin.dost acı soler mmıa kızma...hafızeye selamımı söle mmıa....

Msn Grin Yok yaa ne kıskanacam hafizeyi ! Ama seni bir hoş gördüm efecim.Hani pepitsuyu unutacam ya da kıskandıracam diye yaptığın seçim ilginç olmuş be canım.Yazık sanaMsn Confused

Hafize var ya..??Amaann şimdi sana onun hakkında ne desem kıskançlıktan diyosun diyeceksin.İyisimi ben bi şey demeyeyim.
    Anladın sen onuMsn Wink Geçmiş olsun canım yaaMsn TongueMsn Grin

_MMia_ 11 Şubat 2010 02:34
  4. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    BiRuMuT adlı kullanıcıdan alıntı

Tuttum ben bu hafizeyi her eve lazım Msn Grin

Evet yaa...Sende yaz senin de olsunMsn WinkHerkesin hafizesi kendine.Msn Grin

_MMia_ 11 Şubat 2010 02:36
  5. Avatarı yok
    Allah hafizene zeval vermesin Msn Grin

Ziyaretçi 14 Şubat 2010 16:10