Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

YILIN SON GÜNÜ

_MMia_ 31 Aralık 2010 03:24

Yılın son günüde geldi Hafize.

2010 çok kötüydü.Tarifsiz acılar ,büyük kayıplar yaşattı bana.
Bitsin diye dört gözle bekliyorum ,yeni yıl şahane olacak geyiği yapmayacağım sana.Acılar ,içinde yaşadıkça takvim yapraklarının rakamları değişmiş ne gam!
Allah sabır versin,başka acı göstermesin tek dileğim.Bazı acılar varki unutmak mümkün değil.Alışacağım belki acıyla yaşamaya ...Zaman en büyük ilaç diyorlar.Zaman....O iç sızısı hiç geçmeyecek biliyorum.Belki arkadaş olacağım o acıyla,ben nerede o orada..Allah ömür verdikçe birlikte yaşayıp gideceğiz işte.
Yeni yıla ilişkin dilekler saçma geliyor artık...Eskiden coşku dolu planlar yapardım.Kararlar alırdım.Kendime listeler hazırlardım.Yeni bir yıl yeni başlangıçlar,yeni umutlar odağı olurdu.Yaptığım listelere uyardım ,uymazdım.Kısa süreli uzun süreli olurdu başka bir konu .Ama bu zamana kadar o coşku hep vardı.
Şimdi yılbaşını nerde kutlayacaksın sorularına kutlamayacağım cevabı veriyorum.Bir yıl daha bitmiş olacak.Adapte olana kadar tarihleri 2010 diye atacağız,sonra 2011lere alışacağız.Yani...Hiç bir şey değişmeyecek.Yıllar geçecek,yaş alacağız,yaşlanacağız...Allahın biçtiği vadeyi dolduracağız.Ama insanız işte yine de umut ediyoruz sağlıklı huzurlu ve olabildiğince mutlu olmayı...

Sanırım karamsar bir yazı oldu.Kusura bakma Hafizecim.Keyifli bir şeyler yazmak istemiştim oysa ama olmadı.Msn Sad
Nelermi yaptım bu gece?Hımm anladım havayı değiştirmek istiyorsun ,o yüzden soruyorsun.Peki.Msn Happy
Biraz tv izledim,fava yaptım (yarın kuzenlerle birlikteyiz pek severler),günlükleri okudum,pek bir yorum yazasım varmış sanırım.okuduğuma yazdım.
Vee gene saati farketmedim.Aslına bakarsan farkettimde farketmemiş gibi yaptımMsn Wink

Artık yatma vakti.Bir kaç sayfa kitap okuyup uyurum sanırım.Sanırım diyorum fazla geç saate kalınca uyku kapris yapıyor.Umarım bu gece yapmaz.

İyi sabahlar Hafize seninle konuşmak güzeldi.By
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 942  Yorum 2  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 2

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Benimde birtane kaanım olmasını isterdim akşamları onunla dertleşmeyi ona içimi dökmeyi hayellerimi umutlarımı anlatmayı onunla yüzleşmeyi ona bakınca kendimi görmeyi.....Zamana ve yaşama dair herşey kim olursa olsun ister hayel ister gerçek birileriyle paylaşmak ne kadar güzel olurdu...
    Umud ediyorum tüm açılar tüm hüzünler son olur tüm hayeler umutlar ve tüm güzellikler gerçekleşir yeni yıla girerken...İYİ SENELER

Ziyaretçi 31 Aralık 2010 10:52
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    powerman16 adlı kullanıcıdan alıntı

Benimde birtane kaanım olmasını isterdim akşamları onunla dertleşmeyi ona içimi dökmeyi hayellerimi umutlarımı anlatmayı onunla yüzleşmeyi ona bakınca kendimi görmeyi.....Zamana ve yaşama dair herşey kim olursa olsun ister hayel ister gerçek birileriyle paylaşmak ne kadar güzel olurdu...
    Umud ediyorum tüm açılar tüm hüzünler son olur tüm hayeler umutlar ve tüm güzellikler gerçekleşir yeni yıla girerken...İYİ SENELER

Bu isteğinizi gerçekleştirmeniz fazla zor olmasa gerek.Yukarda ki günlükleri tıklayın,açılan pencerede günlüğünüze yazın diye bir sekme var,onada bir tık.Bembeyaz bir sayfa açılacak önünüzde...Merhaba Kaan deyin ve yazmaya başlayın.Msn Happy

Umut fakirin ekmeği demişlerMsn HappyBende umarım herkese iyilikler getirsin yeni yıl.Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler.İyi seneler.

_MMia_ 2 Ocak 2011 02:32