Geceler uzun,geç yatmak demek daha çok yemek,daha çok sigara,daha çok tv,daha çok net demek kii hepsinin fazlası zararlı...
Erken yatarsam ki erken dediğim saat normal insanların çoktan yattığı saat zira geceyarısını 1o dk.geçti bile.(zombimiyim neyim?)
Tv yi kapat,pc yi kapat,dişlerini fırçala,pijamanı giy yarım saat geçti bile;uyumadan mutlaka bir kaç sayfa okurum.Eskiden bir gecede bir roman bitirdiğim olurdu ama artık akıllandım,sürükleyici romanlar okumuyorum geceleri..Zaten oldum bittim bir kaç kitabı bir arada okurum ;birinden sıkıldığımda diğeri...Şu sıralar Anthony Robbins "Sınırsız Güç",İnci Aral"Unutmak" ve Hanefi Avcı"Haliçteki Simonlar " beni al onu alma şarkısını söyleyerek önümde dans ediyorlar..

En çok puanı alan İnci Aral .."Unutmak "bir nehir söyleşisi.Yani yazarın kendisine yöneltilen sorularla kendini anlatması..Su gibi akıp gittiğinden nehir söyleşisi deniyor.Otobiyografilerin yeni yorumu senin anlayacağın.
Ooo gene sözün ipini uzun tuttum;kaptırıp yazarmışım sabaha kadar,sende gülermişsin kıskıs

İyisimi ben iznini rica edeyim artık.Evet sohbetin en tatlı yerinde kestim biliyorum...
Tatlı dedimdee ..
Yok yok dediğimi dememiş olayım şimdi aklıma geldi bir parça çukulata falan , ardından rejimde,erken uyuma isteğide yalan olacak .Zengin kalkışı yapıyorum ve hemen kaçıyorum..
İyi geceler Hafizem ,görüşürüz byy