Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

biraz tebessüm..

Baragyal 22 Nisan 2011 22:59

1.)Temel bir gun bol miktarda hasere ilaci icer...Koma halinde hastaneye kaldirilir. -Komadan cikinca doktor: -Zorun neydi o kadar ilaci ictin...? -Temel heycanla inleyerek;Ben soforum yolda bir tabela gordum. -Icunuzdeki trafik canavarini oldurun yazayi....
2.)Lazin biri istanbulda luks bir hotelde kaliyormus odasinda dusunuyormus,bara inince birsey isteyince laz oldugumu anliyacak nasil konussam demis,bana bir fisky ver desem olmaz anlar,bana bir pira ver desem olmaz gene anlar,ne desem buldum bana bir sarap ver tamam simdi artik anlamaz demis ve odasindan cikip assagi inmis sag tarafta bir sandalye bulup oturmus adami yanina cagirmis ve bana bir sarap getir demis. adam soyle bir bakmis demiski sen lazmisin,bizimki sasirmis ,hemen sormus sen benim laz oldugumu nerden bildin ,adam demis ya burasi danisma bar karsi tarafta.
3.)Temel sinemanin birinde calisiyor. Bir seyirci gelmis,

- Sigara icebilir miyum?

- Hayir, demis Temel.

- Ama herkes iciyor.

- Onlar sormatiler ci.
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 659  Yorum 2  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 2

Yorumlar

1. seramiksır - avatarı
    Temel sinemanin birinde calisiyor. Bir seyirci gelmis,

- Sigara icebilir miyum?

- Hayir, demis Temel.

- Ama herkes iciyor.

- Onlar sormatiler ci.Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Happy

seramiksır 22 Nisan 2011 23:19
  2. Baragyal - avatarı
    Alıntı
    seramiksır adlı kullanıcıdan alıntı

Temel sinemanin birinde calisiyor. Bir seyirci gelmis,

- Sigara icebilir miyum?

- Hayir, demis Temel.

- Ama herkes iciyor.

- Onlar sormatiler ci.Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Happy

teşekkürler

Baragyal 23 Nisan 2011 00:20