Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

YAZLIK-KIŞLIK

_MMia_ 23 Haziran 2011 21:24

Sürpriizz !!
Hafizecim,şekerim,şaşırdın dimi beni bu saatte görünce.Msn Grin
Ne işim mi var?Aman bizim evde işten çok ne var?Yaz geldi geliyor derken haziran bitti.Daha kışlıkları yazlıklarla çeynç edemedik.Değiştiremedik yani.
Bu gün biriyle tanıştım,bir süre Amerikada kalmış,ikidebir,o yee,o yee deyip duruyordu...Komikti gerçekten.Ben mi?Ben tipimdir Hafize bilmiyormusun?Kapıveririm karşımdakinden hemen.İzmire gittiğimde geliyom ,gidiyom,gevrek yiyom,çiğdem çitliyom falan derim...Karadenizli biriyle biraz sohbet etsem.Uyy ne deysun daa !!..Trakyalıysa yarenlik ettiğim.Ne dersin bea,iyiyiz amdolsun....Velakin tip olmak böyle bir şey du yu andrstend? Korkma korkma,kalıcı değil;bir zaman sonra geçer.Dönerim aslıma.Dont vori sen canım.Msn Wink
Ne diyordum?Ha evet erken gelmemin sebebi biraz yazlık kışlık yapayım.en azından çizmelerle terliklerin yerini değiştireyim.Spor ayaykkabı giymekten doğru dürüst giyinemiyorum bile..Baktımda benim spor ayakkabı dışında ayakkabım yok HafizeMsn SadYok yaa gariban falan değilim şükür.Çizme,bot gırla...Terlik ona keza..Yani çizmeyi çıkarıp terlik giydiğimden ayakkabıya gereksinim duymamışım.Gecikme durumlarında nayklar,konversler girmiş devreye..Onlarlada etek ebise giyilmiyorki..
Neyse sözü çok uzattım kalkayım ,işime bakayım azcıkMsn Happy
Hazır Fatmagülde bitti.Tv bile açmıycam..Nasılmı bitti?Oo anlatmaya kalksam yazı çizmelerle geçirmek zorunda kalırım.Ama söz,işim bitsin gelip anlatıcam.Hemde otuziki dizi tekmili birden.Msn Wink
Hadi bana kolay gelsin,sende sağlıcakla kal Hafizem.İlerleyen saatlerde görüşürüz ..Kolaylık dile bana..Şimdilik byy tatlım.Msn Heart
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 9829  Yorum 8  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 8

Yorumlar

1. Baragyal - avatarı
    Ben mi?Ben tipimdir Hafize bilmiyormusun?Kapıveririm karşımdakinden hemen.İzmire gittiğimde geliyom ,gidiyom,gevrek yiyom,çiğdem çitliyom falan derim...Karadenizli biriyle biraz sohbet etsem.Uyy ne deysun daa !!..Trakyalıysa yarenlik ettiğim.Ne dersin bea,iyiyiz amdolsun....Velakin tip olmak böyle bir şey du yu andrstend? Korkma korkma,kalıcı değil;bir zaman sonra geçer.Dönerim aslıma.Dont vori sen canım.msn wink

Bu konuda benim gibi tip birine ilk kez rastladım.Sadece bana has bir durum sanıyordum.Çok şükür yalnız değilmişim.Kikirik..
    Msn Happy

Baragyal 23 Haziran 2011 22:31
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Ben mi?Ben tipimdir Hafize bilmiyormusun?Kapıveririm karşımdakinden hemen.İzmire gittiğimde geliyom ,gidiyom,gevrek yiyom,çiğdem çitliyom falan derim...Karadenizli biriyle biraz sohbet etsem.Uyy ne deysun daa !!..Trakyalıysa yarenlik ettiğim.Ne dersin bea,iyiyiz amdolsun....Velakin tip olmak böyle bir şey du yu andrstend? Korkma korkma,kalıcı değil;bir zaman sonra geçer.Dönerim aslıma.Dont vori sen canım.msn wink

Bu konuda benim gibi tip birine ilk kez rastladım.Sadece bana has bir durum sanıyordum.Çok şükür yalnız değilmişim.Kikirik..Msn Happy

Bu hesaba göre Bende ...Msn Wink Msn Happy

_MMia_ 23 Haziran 2011 22:50
  3. Avatarı yok
    fatmagülmü vardı bu gece Msn Happyhiç haberim olmamış..fransız durumumu yoksa Msn Grin

Ziyaretçi 24 Haziran 2011 00:07
  4. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

fatmagülmü vardı bu gece Msn Happyhiç haberim olmamış..fransız durumumu yoksa Msn Grin

Siz hakkattende Fransanın Paris kenti dolaylarında dolanıyosunuz gibi...Msn Sarcastic

İlahi ! Fatmagül olsa benim işle güçle ne işim olur?Çakılırım karşısına,biter gece.Msn Grin
    Allahtan geçen hafta sezon finali yaptılarda tatile çizme ,kaban gitmekten kurtuldum.Msn Happy

_MMia_ 24 Haziran 2011 00:52
  5. Avatarı yok
    Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Siz hakkattende Fransanın Paris kenti dolaylarında dolanıyosunuz gibi...Msn Sarcastic

İlahi ! Fatmagül olsa benim işle güçle ne işim olur?Çakılırım karşısına,biter gece.Msn Grin
    Allahtan geçen hafta sezon finali yaptılarda tatile çizme ,kaban gitmekten kurtuldum.Msn Happy

Msn Happy haftasonu nasılsa soğuk geliyor..lazım olurdu..

Ziyaretçi 24 Haziran 2011 01:11
  6. _MMia_ - avatarı
    Alıntı

Msn Happy haftasonu nasılsa soğuk geliyor..lazım olurdu..

Hadi yaa ! Fenaymış Msn Sad tam tatil arifesinde...Boşuna mı yaptık onca işi şimdi?Uf
    Bi bot bi çizme koysammıki bavula Msn Tongue

_MMia_ 24 Haziran 2011 01:26
  7. Avatarı yok
    Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Hadi yaa ! Fenaymış Msn Sad tam tatil arifesinde...Boşuna mı yaptık onca işi şimdi?Uf
    Bi bot bi çizme koysammıki bavula Msn Tongue

bişi olmazz..Msn Happy
    40 C yerine 30 C lerde dolanacak..fazla güneş sıcak olmayacak sadeceMsn Happy

Ziyaretçi 24 Haziran 2011 01:32
  8. _MMia_ - avatarı
    Alıntı

bişi olmazz..Msn Happy
    40 C yerine 30 C lerde dolanacak..fazla güneş sıcak olmayacak sadeceMsn Happy

30 C de idare eder.Yetinmeyi biliriz Msn Happy

_MMia_ 24 Haziran 2011 01:55