Hafizecim,şekerim,şaşırdın dimi beni bu saatte görünce.

Ne işim mi var?Aman bizim evde işten çok ne var?Yaz geldi geliyor derken haziran bitti.Daha kışlıkları yazlıklarla çeynç edemedik.Değiştiremedik yani.
Bu gün biriyle tanıştım,bir süre Amerikada kalmış,ikidebir,o yee,o yee deyip duruyordu...Komikti gerçekten.Ben mi?Ben tipimdir Hafize bilmiyormusun?Kapıveririm karşımdakinden hemen.İzmire gittiğimde geliyom ,gidiyom,gevrek yiyom,çiğdem çitliyom falan derim...Karadenizli biriyle biraz sohbet etsem.Uyy ne deysun daa !!..Trakyalıysa yarenlik ettiğim.Ne dersin bea,iyiyiz amdolsun....Velakin tip olmak böyle bir şey du yu andrstend? Korkma korkma,kalıcı değil;bir zaman sonra geçer.Dönerim aslıma.Dont vori sen canım.

Ne diyordum?Ha evet erken gelmemin sebebi biraz yazlık kışlık yapayım.en azından çizmelerle terliklerin yerini değiştireyim.Spor ayaykkabı giymekten doğru dürüst giyinemiyorum bile..Baktımda benim spor ayakkabı dışında ayakkabım yok Hafize
Yok yaa gariban falan değilim şükür.Çizme,bot gırla...Terlik ona keza..Yani çizmeyi çıkarıp terlik giydiğimden ayakkabıya gereksinim duymamışım.Gecikme durumlarında nayklar,konversler girmiş devreye..Onlarlada etek ebise giyilmiyorki..Neyse sözü çok uzattım kalkayım ,işime bakayım azcık

Hazır Fatmagülde bitti.Tv bile açmıycam..Nasılmı bitti?Oo anlatmaya kalksam yazı çizmelerle geçirmek zorunda kalırım.Ama söz,işim bitsin gelip anlatıcam.Hemde otuziki dizi tekmili birden.

Hadi bana kolay gelsin,sende sağlıcakla kal Hafizem.İlerleyen saatlerde görüşürüz ..Kolaylık dile bana..Şimdilik byy tatlım.