Az önce girdim kapıdan ve ne yaptım bil?Sana koştum tabi şaşkın,ne yapıcam.Ne demek doğrumu diyosun?Şekerim sana yalan borcummu var.Tabiki doğru.Ne?.Hee lavaboya gittik,elimizi yüzümüzü yıkadık..O teferruatları saymıyim istersen

Ee tatil bitti sonunda.Denizle güneşle vedalaşmak güç oldu tabii..Nasılmıydı?Tatilin kötüsü olurmu be Hafizem.Allah her hangi bir terslik göstermediği sürece her tatil güzel..Bol bol yedim,içtim;amaa her sabah bir saat yürüdüm kıyı boyunca ..Eh ardından gelecek dörtbaşımamur kahvaltıları haketmek lazımdı dimi.Bir sürü kitap okudum,güneşlendim,denize girdim.Deniz?Güzeldi ama dalgalıydı.İstanbulda hava bozdumu oralarda rüzgar oluyor,o rüzgarda denizi sallıyor valla.Sabah dinginliğini kaçırırsan dalgalarla boğuş dur.Yok öyle saatlerce falan yüzmedim;girdim şıpı şıpı yüzdüm çıktım hep.Öyle saatlerce suda kulaç kulaç ne işim olur.Serinle çık.Ah şimdiden özledim.Buraları yanıyo yaa
Deniz son iki gün çarşaf gibiydi,nanik yaptı namussuz;aklımız orda kalsın diye.Dedim ya çok arıycam çookk..Ama haksızlık yapmayayım ,bir hafta arayla oldukça uzun bir tatil yaptım.Allah herkese kısmet etsin.Tatilsiz zor.
Ee ben yokken sen neler yaptın tatlım?Buralarda her şey yolunda,asayiş berkemalmi?Varmı yeni dedikodular
Dedikoduyu hiç sevmem, hiç meraklı değilim...desemdee inanma
Dedikodu sevilmezmi be??Amaa her dedikodunun bir rengi var;iki kişi arasında yapılırsa sohbet,araya üçüncü şahıslar girerse kii,(laf aramızda ben hiç sevmem o üçüncü şahısları)işte o zaman işin rengi değişir.Amaan laf lafı nereye getirdi..Dedikodu ne alaka şimdi.aslında sevmem kim,nerde,ne yapmış...Bana ne.Beni özleyen ,soran eden,ziyaretime gelen oldumu.Selam veren,merak eden falan varmı.Merak ettiğim oydu.Amaan merak edenlerde sağolsun,etmeyenlerde..Özleyenlerde özlemeyenlerde.Tatil bitti geldim işte .Soran eden olursa oda özlemiş dersin...
Yol yorgunuyum,uyku mahmuruyum ben kaçiym artık..Ha bu arada benn en çok seni özledim Hafizem.Görüşürüz şekerim .Byy