Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

FACE DE NELER OLUYOR?

_MMia_ 15 Ağustos 2011 01:31

Profilimde paylaşmadığım paylaşmlar...İlk gördüğümde Aman Allahım hafızamı kaybettim galiba diye paniklediğimi hatırlıyorum.İşin aslını anladığımda ne yapacağımı bilememekle birlikte (profilimden siliyordum ,yapabildiğim sadece bu),üstünde durmamaya çalıştım.Hoş bir şey değil tabii.İnsiyatifim dışında hiç duymadığım şarkıları,abuk subuk reklamasyonları paylaşmış olmak...Can sıkıcı. Ancak bu gece gelen bir lıke mesajı face de kantarın topuzunun kaçtığının kanıtı.
Bir arkadaşım bağlantımı beğenmiş.Beğenir ya ! Asıl abukluk beğeninin 36 dk önce olması.Niyemi abuk?Zira o arkadaşımla bu akşam iftar yemeğinde birlikteydik ve beğeninin olduğu dakikada ne internet ne de facebookla ilgili herhangi bir faaliyetin kesinlikle olmamış olması.
Anlaşıldığı üzre artık beğenilerde güvenilir değil.Eh geriye ne kalıyor o zaman?Msn Sarcastic
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1124  Yorum 7  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 7

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Çalınmış şifre Msn Grin

Ziyaretçi 15 Ağustos 2011 01:40
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Çalınmış şifre Msn Grin

Eve giren hırsızların dolaptaki dolmayı yediklerini falan duymuştumda,lıke mesajı atan face hırsızları...Enteresan Msn Happy

_MMia_ 15 Ağustos 2011 02:07
  3. Avatarı yok
    Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Eve giren hırsızların dolaptaki dolmayı yediklerini falan duymuştumda,lıke mesajı atan face hırsızları...Enteresan Msn Happy

Dolmayı yiyenler yine iyiymiş Msn Happy
    Bizim burada 2 tane hırsızlık oldu..Onlar tam tersini yapmışlardı..dışarıda yemişler ama......anlayın artık Msn Grin

şifre çalmakta bir nevi tatmin işte..ne çıkarsa merakı Msn Happy

Ziyaretçi 15 Ağustos 2011 02:12
  4. _MMia_ - avatarı
    Msn Confused
    Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Dolmayı yiyenler yine iyiymiş Msn Happy
    Bizim burada 2 tane hırsızlık oldu..Onlar tam tersini yapmışlardı..dışarıda yemişler ama......anlayın artık Msn Grin

Beterinde beteri varmış desenize.

şifre çalmakta bir nevi tatmin işte..ne çıkarsa merakı Msn Happy

Paylaştığım şarkı çıkmış.Beğenmiş Msn Tongue

_MMia_ 15 Ağustos 2011 02:37
  5. AirFoRcE_11 - avatarı
    Allah hırkızında hayırlısını versin.

AirFoRcE_11 15 Ağustos 2011 13:32
  6. nicely - avatarı
    Ben face ye hiç güvenmiyorum zatenMsn Happy

nicely 15 Ağustos 2011 15:40
  7. Avatarı yok
    Telden giriyorum genelde Msn Grin Benimde patlatmışlardı şifremi.. Başı bozuk birisi Msn Grin

Ziyaretçi 15 Ağustos 2011 15:47