Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

BEĞENMEK

_MMia_ 28 Ağustos 2011 04:17

Beğenmek,beğenilmek güzel duygular...İkisini bir kefeye koyduğumda"beğenilmeyi "tek geçerimde...Beğenmek ve kasmadan beğenileri yansıtmakda son derece gerekli...
Beğenmek karşındaki insanı taltif etmenin yanısıra senin kişiliğin hakkında da ip uçları verir.Her önüne gelenimi beğenirsin?Özellikle sempati duyduğun kişilerin puanı(ne işe yarayacaksa)yükselsin diyemi?Emeğe saygıdanmı?anacım çok uğraşmış azıcık morali düzelsin diyemi?Yazılan ,paylaşılan şeyler içinde bir yerleri dürttüğünden mi?Hislendiğin,hak verdiğin,yazılanların duygularını ifade ettiğinden,ben yazsamda anca bukadarını yazardım helal olsunundan mı?Paylaşımın yararından mı,verilmiş kararından mı?
Sebep ne olursa olsun beğenmek ve bunu belirtmek güzel dee.Kardeşim beğen butonunu yakalamak için helak olmak söz konusu bu sitede nedense.O kaçar ben kovalar.Denk getir getirebilirsen.el çıkar beğen kaçar ,beğen çıkar ok kayar...İçim daralıyor valla.Beğendiğim şanslı yazılar uzun uğraşlar sonucu eli yazıya denk getirebildiklerim.Bazen de pes deyip vaz geçiyorum.
Msn Sad
Önemli not:Beğendiğim paylaşımlar,işaret ettiklerimden fazlasıdırMsn Wink
Umarım en kısa zamanda aksaklık giderilir.SevgilerimleMsn Happy
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1611  Yorum 2  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 2

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Maalesefki explorer ın azizliği bu Msn Happy
    bende çok kovaladım beğenmeyi..ama farkettimki bu sadece explorer a ait bir şeymiş..
    Gözünü sevdiğim firefox da böyle bir şey mümkün değil.tuttumu kaçamazsın..
    Tıpkı bana benziyor firefox da Msn Happy

Ziyaretçi 28 Ağustos 2011 04:26
  2. _MMia_ - avatarı
    Bilgilendirme için teşekkürler.Bir müddet daha kovalamaya devam edeceğim anlaşılan.

_MMia_ 29 Ağustos 2011 01:11