Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

ADALET

_MMia_ 23 Ekim 2011 02:50

Türk Milleti şehitlerine ağlarken yüzyılın yolsuzluk davasında... tutuklular "üç aydan fazla tutukluluk ceza olur" gerekçesiyle tahliye edildi.

Silivri ve Hasdal mahkûmlarına selamlarımızla...
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 2402  Yorum 2  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 2

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Adalet er geç tecelli edecektir..Adaletin tek silahı sabırdır..

Amma:soruşturmayı yürüten savcı belgeyi tahrif edip rakam büyütüyorsa,aynı savcı bu işden nemalanmaya çalışan muhalfet partisinin m.vekili ile gizli yemekte buluşuyorsa,ve bu buluşanlar; davayı hazırlayan Almanya olupta,savunanlarda belediyeleri Alman vakıflarından para alan parti vekilleri olunca düşünmesi gereken ben değilim kanımca..
    Çünki ben paramı kaptırmışsam helal ederim yada etmem bireyseldir..Beni ve çalanı bağlar..
    Ama bir milletn geleceğini ilgilendiren siyasi hesaplarda maşa olunursa bu tüm ülkeyi bağlar..

Ziyaretçi 23 Ekim 2011 03:20
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Adalet er geç tecelli edecektir..Adaletin tek silahı sabırdır..

Amma:soruşturmayı yürüten savcı belgeyi tahrif edip rakam büyütüyorsa,aynı savcı bu işden nemalanmaya çalışan muhalfet partisinin m.vekili ile gizli yemekte buluşuyorsa,ve bu buluşanlar; davayı hazırlayan Almanya olupta,savunanlarda belediyeleri Alman vakıflarından para alan parti vekilleri olunca düşünmesi gereken ben değilim kanımca..
    Çünki ben paramı kaptırmışsam helal ederim yada etmem bireyseldir..Beni ve çalanı bağlar..
    Ama bir milletn geleceğini ilgilendiren siyasi hesaplarda maşa olunursa bu tüm ülkeyi bağlar..

Bi kere de şu "at gözlükleri"ni çıkartsanız keşke..Adamlar fakir fukaraya,garip gurabaya yapılan yardımları çatır çatır yemişler,malum partiye peşkeş çekmişler...Belgelenmiş olduğu halda.."İt iti ısırmaz"ın güzel bir örneğini de vermişler görüldüğü üzre...
    Öte yandan dayanaksız suç isnad edilerek ...Amaann ara sıra Türk Büyüklerinin sözlerini dinlemek lazım...Msn Tongue

_MMia_ 23 Ekim 2011 03:54