Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Mutsuzluk Yolunda Son Sürat..

_VICTORY_ 17 Kasım 2011 12:51

2a7bb1df668d6525d5db3e0b5ce1a036

Hüznün en üst safhada olduğu umutsuz bir gün... Gözlerim yağmur yüklü bulutlar adeta. Önemsemediğim küçük sorunlar bile şimdi beni çökertmek için uğraşıyorlar. Beni yenmek için hepsi bugünü beklemişler sanki.
Konuşmak istiyorum fakat kelimeler inatla boğazımda düğümleniyor. Gözlerimle yaptığım savaşı çoktan kaybetmişim. Damlalar artık daha çok ıslatıyor okumuş gibi yaptığım kitabı. Başka şeyler düşünmeye çabalıyorum, nafile... Beynim bana inat sadece umutsuzluk düşünmeme izin veriyor. Bir şeyler yazmak istiyorum ellerim düşman. Birilleriyle gezip kafamı dağıtmak istiyorum bu sefer de yalnızlığın attığı acımasız tokat canımı acıtıyor.
Gözlerim yağan yağmurla adeta yarış içerisinde. Bu yağmur daha da karamsarlaşmamı sağlıyor. Artık vücuduma tamamen yenik düşmüş, bitkin bir haldeyim. Ağlamaktan şişmiş gözlerimle yağmuru izleyerek dalıyorum derinlere, mutsuzluk yolunda son sürat ilerleyerek!..

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1242  Yorum 3  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 3

Yorumlar

1. seramiksır - avatarı
    BENDE EN UMUTSUZ ANIMDA YAĞMURU ÖZLÜYORUM, HATTA YAĞMURDA ŞEMSİYE AÇMAMMsn HappyHER DAMLA DA YENİ UMUTLAR YEŞERİYOR SANKİ.........Msn Happy YAĞMURDA YÜRÜMEYİ ÇOK SEVİYORUM.

TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIM İÇİN.

seramiksır 17 Kasım 2011 13:02
  2. _VICTORY_ - avatarı
    AYNI ŞEYİ BEN DE YAPIYORUM ABLACIM AMA BİR ŞEYLER YEŞERECEK DİYE BEKLERKEN YEŞEREN UMUTLAR BU SEFER SELE KAPILIP GİDİYOR...

_VICTORY_ 17 Kasım 2011 13:06
  3. Avatarı yok
    Helal xD

Ziyaretçi 17 Kasım 2011 20:55