Benim kalemimde kalem ama;bak elime bi aldığımda o hooo tıklayan tıklayana..Bu çok sevindirici tabi.Okulda kompozisyonum iyiydi,şimdide senle yaptığım geyikler...Bloğum neyimde var ama pek ilgilendiğim yok.Anlaşılan o ki orda burda yazdıklarımı toplayıp engin bilgimi milyonlarla paylaşmalıyım.Sadece burası orası yeterli değil..Ben kii bu güne bu gün "Yılmaz Özdil"in yazılarını bile sollamış bir karekterim.
Nerden mi çıktı? Hafizecim haberin yokmu son gelişmelerden.19 Mayıs kutlamaları,kutlamamalara dönüşmekte
.Depremi bahane edip "Cumhuriyet Bayramı"nı kutlattırmadılar;ardından bu.Demokrasiyi yerle bir etme çabalarının yan çalışmaları Milli bayramlarımızı kutlatmamak.Sonraki harekat Milli bayramda neymiş?Bi şeker,bi kurban neyinize yetmiyor...! Bu söylediklerim ve seninle ben ne alaka mı Hafizecim.Alaka şu ki...
Yılmaz Özdil'19 Mayıs hakkında müthiş bir yazı yazmış bu gün.Gün içinde siteye pek uğramadığım halde yazıyı okur okumaz heyecanla paylaştım.Netice..?Hatice. ! On,onbeş kişi okumuş,bir iki dost beğenmiş...Senle benim okuma oranlarımıza baktımda ....VIP oluşum bile daha çok ilgi çekmiş 19 mayıs yazısından.Sevinsemmiii,üzülsemmi bilemedim.
Hadi gene iyi niyetli davranayımda çoğu kişinin,gazeteden ya da netten yazıyı okuduğunu,benim bastığımın ikinci baskı olduğundan ilgi çekmediğini varsayayım....Haber önemli,yazı güzel,durum vahim...Ben genç arkadaşlara seslenmek istiyorum yinede...
Gençler 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI sizin bayramınız.Başka Gençlik bayramı yok.BAYRAMINIZA SAHİP ÇIKIN.

bende görmemişim. Mobilde zor oluyo amaa