Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

HAFİZE,BEN VE YILMAZ

_MMia_ 14 Ocak 2012 00:49

Hadi gel senle sahne alalım Hafize,bi de televizyona kapak attıkmı;ohhh gelsin reytingler....
Benim kalemimde kalem ama;bak elime bi aldığımda o hooo tıklayan tıklayana..Bu çok sevindirici tabi.Okulda kompozisyonum iyiydi,şimdide senle yaptığım geyikler...Bloğum neyimde var ama pek ilgilendiğim yok.Anlaşılan o ki orda burda yazdıklarımı toplayıp engin bilgimi milyonlarla paylaşmalıyım.Sadece burası orası yeterli değil..Ben kii bu güne bu gün "Yılmaz Özdil"in yazılarını bile sollamış bir karekterim.
Nerden mi çıktı? Hafizecim haberin yokmu son gelişmelerden.19 Mayıs kutlamaları,kutlamamalara dönüşmekteMsn Sad.Depremi bahane edip "Cumhuriyet Bayramı"nı kutlattırmadılar;ardından bu.Demokrasiyi yerle bir etme çabalarının yan çalışmaları Milli bayramlarımızı kutlatmamak.Sonraki harekat Milli bayramda neymiş?Bi şeker,bi kurban neyinize yetmiyor...!
Bu söylediklerim ve seninle ben ne alaka mı Hafizecim.Alaka şu ki...
Yılmaz Özdil'19 Mayıs hakkında müthiş bir yazı yazmış bu gün.Gün içinde siteye pek uğramadığım halde yazıyı okur okumaz heyecanla paylaştım.Netice..?Hatice. ! On,onbeş kişi okumuş,bir iki dost beğenmiş...Senle benim okuma oranlarımıza baktımda ....VIP oluşum bile daha çok ilgi çekmiş 19 mayıs yazısından.Sevinsemmiii,üzülsemmi bilemedim.
Hadi gene iyi niyetli davranayımda çoğu kişinin,gazeteden ya da netten yazıyı okuduğunu,benim bastığımın ikinci baskı olduğundan ilgi çekmediğini varsayayım....Haber önemli,yazı güzel,durum vahim...Ben genç arkadaşlara seslenmek istiyorum yinede...
Gençler 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI sizin bayramınız.Başka Gençlik bayramı yok.BAYRAMINIZA SAHİP ÇIKIN.

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 9144  Yorum 3  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 3

Yorumlar

1. diabloazul - avatarı
    Msn Up bende görmemişim. Mobilde zor oluyo amaa Msn Surprised

diabloazul 14 Ocak 2012 01:22
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    diabloazul adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Up bende görmemişim. Mobilde zor oluyo amaa Msn Surprised

Sonunda görülebilmiş olması sevindirici Msn Happy

_MMia_ 14 Ocak 2012 01:33
  3. Avatarı yok
    Sahip çıkmıyacaklar ne yazıkki mmia.Öyle duyduğunuz birkaç çığlığa da inanmayın..
    Çünki dünyada 100 yıla yaklaşmış bir hareketin öyle ortalıktan kolayca silinmesi mümkün değildir..En azından sistemi oturur..Bugün az biraz cılız sesler duyuluyorsa bunu savunanların düşünmsi gerekir öncelikle..Hata nerede diye..?
    Tüm dünada gençlerin kutladığı etkinlikler vardır..Ama bunlarda yer alan gençler bir heyecan tutku istek taşırlar...Çünki yaşayacakları olayın tasarlanmasında planlanmasında mutlaka kendi payları vardır...Düşünceleri sorulur neler yapılması gerekebileceği hakkındafikirleri alınır..Kendi fikri sorulan kimse o olaya tepkide vermez..
    60 yaşını aşmış kokoş morukların 13-18 yaş arasındaki gençlerin ne istediğin ne yaşamak istediğine karar vermesi bu sonuçları doğurmuştur.
    İnsan ömründe bir kaç defa yaptığı bir şeyi bile unutmazken bu ülkenin tüm insanları bu düzenden en az 5 defa geçmişlerdir..Nasıl olurda benimsemezler unuturlar?

Demekki işin ruhu verilememiş millete sadece şekli enjekte edilerek herşey anlatılacağı zannedilmiş..Ruhu olmadığı içinde şekil çekilince hiç birşey hissedilmiyor..
    Çünki şekil bile ithaldi..O şeklin Moskova'dan ithal edildiğini kaç genç biliyor acaba?

Şimdi tüm bunların asıl sebebine kendimden izah vereyim..Benim okuduğum yıllarda ülkede cumhuriyet elden gidiyor meselesi yoktu..Sağcısıda solcusuda cumhuriyetci idi..
    Zaten tüm çocuklar gençler gibi dünaynın gerçek yüzünden habersiz öğrenciydik işte..
    Ama 23 nisanları 19 mayısları hiç sevmedim...Hayatımın en galiz küfürlerini o günleri hazırlayanlara düşleyenlere planlayanlara yaptım...
    Çünki kendilerine cumhuriyetçi diyen kokoş moruklar yüzünden hep sıkıntı çektik..Tuzları kuru bu elitler milletin neler çektiğini hiç anlamadılar..İnsanların yiyecek zor bulduğu dönemde her sene yeni bir merasim kıyafeti almak zorunda bırakılması ne demektir hiç anlamadılar.!!!5 çocuklu bir ailede bunun bugün bile ne manaya geldiğini göremeyecek kadar anlayışsızlar..Ben tören elbisesi alamadığım için 19 mayısa gitmedim.Ertesi günü tokat yedim..Söyleyin haydi?benim kırılın onurum çektiğim sıkıntı kaç tören eder kaç cumhuriyet eder?ülkemmi işgaldeydide vatan sağolsun diyecektim?

Cumhuriyeti yıkmak isteyenler varsa( ! ) bunların sorumlsu cumhuriyete şekille sahip çıkılacağını sananlardır

Ziyaretçi 14 Ocak 2012 08:41