İyiki yapmışım dediğim şeyler var,aynı zamanda keşkelerimde.. Engellemek istediğim başlangıçlarda var.. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var.. Unutamadığım ama elbet bir gün unutacağım dostlarımd......a var.. Hayatımdan seneler aylar çalan insanlar var.. Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var, duymamışolmayı dilediğim.. Ama duyduğum.. Kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var, ama bende saklı ; içim kanaya kanaya güçlü olduğum anlarım var benim ve hep bende kalacak olan yürek sızılarım ve ANILARIM var..!!!!! hata
Çok hata yaptım şimdiye kadar.. Tarifi zor dönüşü imkansız.. Ders aldıklarım oldu.. Almaya vakit bulamadıklarımda.. Uyduklarım doğruysa.. Zaferlerimde olmuş.. Ahımı alanlar hala ödüyormuş
İyiki yapmışım dediğim şeyler var,aynı zamanda keşkelerimde.. Engellemek istediğim başlangıçlarda var.. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var.. Unutamadığım ama elbet bir gün unutacağım dostlarımd......a var.. Hayatımdan seneler aylar çalan insanlar var.. Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var, duymamışolmayı dilediğim.. Ama duyduğum.. Kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var, ama bende saklı ; içim kanaya kanaya güçlü olduğum anlarım var benim ve hep bende kalacak olan yürek sızılarım ve ANILARIM var..!!!!!
İyiki yapmışım dediğim şeyler var,aynı zamanda keşkelerimde.. Engellemek istediğim başlangıçlarda var.. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var.. Unutamadığım ama elbet bir gün unutacağım dostlarımd......a var.. Hayatımdan seneler aylar çalan insanlar var.. Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var, duymamışolmayı dilediğim.. Ama duyduğum.. Kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var, ama bende saklı ; içim kanaya kanaya güçlü olduğum anlarım var benim ve hep bende kalacak olan yürek sızılarım ve ANILARIM var..!!!!! Toplam Yorum 2