Uykum geldi gelmedi arası;birkaç sayfa kitap okuyup girerim uykunun koynuna....Eskiden bir gecede bir kitap devirmişliğim vardı..Şimdilerde kitaplar beni deviriyor.İki sayfa ondan ,üç sayfa bundan gözler kısılıyor,başucu lambası kapatılıyor sonraaa rüyalar ülkesine bir iki...
Yarışmalar iyide arada bel altı geyikler hiç hoş olmuyor.İnsanlarmı tuhaflaştı,espri anlayışımı bayağılaştı anlayabilmiş değilim.Eskinin masumiyeti kalmadı artık.Herşey ulu orta,herkes raydan çıkmış neredeyse.Bir pişkinliktir almış yürümüş.Yüzü kızaran,utanan insan kalmamış.Kadınların zarifliği,naifliği tarih olmuş...
Hatırlarmısınız eskiden "konuşma" diye bir olgu vardı.
"Konuşma" teklif ederlerdi oğlanlar kızlara.Konuştuğum çocuk,konuştuğum kız,konuşurken görmüşler...Ulu orta herkesle konuşulmadığından olsa gerek konuşma flörtün tarifiydi.Masumiyet çağı.
Sonra "çıkma" başladı;ardından "takılma"modası.Tv den reklam cıngılı..Şip şak değişir herşey.Evet yaa !!Herşey şipşak artık.Zaman şipşak geçiyor,aşklar şipşak başlıyor,şipşak bitiyor...
Bu hız korkutur oldu beni..
Neyse ben uyumaya gideyim ufaktan;laf lafı,laf sigara paketini daha fazla açmadan..Bu arada sigarayı bir hayli azalttım yıl başından bu yana.Gündüzleri neredeyse hiç içmiyorum geceleri 2 bilemedin 3 tane.yakında bırakmayı umuyorum hepten.Eh işte şipşakçı olamayınca olamıyorsun sigarayı bırakmada bile..
Oo gene mevzu değişti ..Biraz daha oyalanırsam sabahçı olucam iyisimi uyku gelmiş bedene ne mutlu kalkıp gidene diyip şipşak bir final yapayım
İyi geceler Hafize,iyi geceler herkes