Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

BEĞENİLEBİLİYORUMMM :)))

_MMia_ 26 Mart 2012 23:40

Hafize kız; bil bakalım ne oldu?Msn Grin
He he he ..Sonunda istediğim oldu.Msn Grin
Ağzım kulaklarımda evet,toplayamıyorum varmı diyeceğin?Msn Grin Msn Tongue
Anacım baktılar papuç pahalı,bu kazan kaldırmanın sonu hiç de iyi olmayacak,yelkenleri suya indirivediler yani indirivermişler..Msn Grin
Eylem dediğin böyle olur işte,nasıl bütün üyeler ayağa kalktı (!) Gümbür gümbür inlettiler siteyi namussuzum.."HAKLI DAVANDA SONUNA KADAR ARKANDAYIZ _MMİA_","BEĞEN BUTONU HAK KI MIZ,SÖKE SÖKE A LI RIZZZ" ah görecektin Hafize nasıl bir birlik ve beraberlik içindeydik,pcler titredi,lap toplar zıpladı,mobiller dünyanın dört yanında parende attı, yürüdük,sloganlar attık,marşlar söyledik...Tüylerim diken diken ....Tam Ak tolgalı beylerbeyi haykırdı İLERLEEEE....o anda saatin alarmı öttü .Uyanmışım.Msn Sad
Yok be anacım;yok yukarda puanlar var oraya bastık;yok yorumlar yeter anamızın karnından beğen butonuylamı doğduk,zaten mobilden görünmüyodu,butonu bırak tıklamaya bak,demek gidiyorsun süper, meydan bize kaldı oley,ne o eylem mi yapıyosun,onun yerine bi mantı aç da yiyek....Katılım bu düzeyde oldu .Sadece bir arkadaş desteklediğini söyledi ve "seni kaybetmeyi göze alamazlar" dedi.He he haklıda çıktı Msn Wink Msn Grin
Sende kulis mi yaptın?? Hadi canım;ödülüne sımsıkı sarılmış başarı sarhoşu dolanıyordun ortalarda...Güle güle bile demedin bana. Hadi ordan,Orhan Pamuk dan bu yana ödüllü şahıslara karşı önyargılı oldum maalesef...Ödüllü filmleri bile bir kaşım havada izliyorum,bu ödülü almak için kime b.k attılar diye?Msn Sarcastic
Neyse ne gene soktun burnumuza ödülünü.Görmemiş falanmısın ne? Msn Tongue
Zaten sinir oldum.Ne kıskanıcam yaa !!O gece bildirimi görünce oleyy beğen butonum gelmiş diye sevinmiştim.Meğer Hafizanımın ödülünü bildiriyorlarmış.Pek lazımdı haspaya..Kızım dönüp dönüp lafı ödülüne getirtiyorsun,açcam camı,atcam ödülünü ,görcen gününü Msn Mad Parayla alınmaz. Atılıp,satılmaz mı.Aman iyi be öff.Hayrını gör.Orhan Pamuk kılıklı seni8o|
Neyse bu geceki teşrifimin nedeni,gene bir yoruma yorumda bulunmaktı ama bir de ne göreyimm.Bildirim 10,gene luzumsuz ne bildirecekler merakıyla tıkladım..Oleeyyy..Beğenilen mesajınız 10.Tatminkar bir rakam değil farkındayım.Ama rakamı kim takar"BEĞEN BUTONUMUZ" dönmüşşşşCheerleader

Valla sebebini bilmiyorum anacım: Yokluğuma mı dayanamadılar?Beni kaybatmeyi mi göze alamadılar?Kazanı tek başıma kaldırdım,ağır nesne belim falan ağırır diye mi kıyamadılar?Neyse ne;ben amacıma nail oldum ya.Tek kişilikte olsa eylemin gücünü gösterdim ya,beğenilerime kavuştum ya...Msn GrinBana yeter.
Sen şimdi söyle tepede neyin kim varsa..Sakın ola teknik bir arızaydı,hallettik,kem küm ...falan demesinler.Bu güne kadar sustular,bundan sonrada gerekmezMsn Wink
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 29428  Yorum 17  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 17

Yorumlar

Sayfa 2 / 2
  1. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    seramiksır adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Happysanırım kötü bir denemeydiMsn Rose

dimi ama Msn Wink

_MMia_ 28 Mart 2012 01:25
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

şizofren belırtılerı bunlar...net yoluyla bulasıldıgını ıdıa eden tıp sekteründekı hekımlerımız uyarıyor asırı derece pc ıle basbasa kalmayınız cep tel ları ıle 30 sanıyeyyı gecmıycek sekılde konusunuz bakın mmıayı kaybettık kobay olmasını hıc ıstemezdım ama.....bırılerı örnek teskıl etmek zorunda idi...neyse mmiadan duamızı esırgemeyelım arkadaslar....ıyı bır ınsan guzel bır arkadas ıyı bır dost Msn Grin (3 elham 1 kulhu okuyalım.)...........başımız sağolsunnnn........

Yok anacım şizofreni değil;obsesif kompülsif deniyo bunun benzeri durumlara.Yani takıntılı olmak kii bu da değil aslında; benimki sadece ....Amaann neyse ne çok merak ediyorsan Hafizeye sor o anlatsın...Msn Tongue
    Pc başında geçen zaman konuşunda haklısın, pc başında durmayınca kendine,evine,ailene,kitaplarına ayırdığın zaman artıyor ki bu da yabana atılacak bir şey değil....Yaptığım eylemin bana en büyük katkısı bu oldu diyebilirim.
    Deneklik !!İyiymişMsn Sarcastic
    Dua herzaman herkese lazım.Ruha fatiha sevaptır;yaşarken sağlığa iyiliğe dua etmek dahada sevap.Msn Happy
    Neyse,desteğine teşekkürler...
    Bir arkadaşım vardı bu gibi durumlarda şöyle derdi"Şefaatinden vazgeçtim ,mezarıma taş atma"

_MMia_ 28 Mart 2012 01:49
  3. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Bluesorrow adlı kullanıcıdan alıntı

kainatta bir kum tanesi kadar bile bir yer işgal edemezken insanoğlunda ki bu garip kompleksleri anlamak gerçekten güç. öyle ki kendi içinde seferberlik ilan edip bunu ciddi ciddi yaşayacak kadar patolojik bir boyuta ulaşabiliyor görüldüğü üzre. internet aleminde milyarlarca siteden biri kimini şöyle bir bakıp geçtiği, kiminin ara sıra girip birşeyler paylaşıp vakit geçirmekten hoşlandığı bir yer.beğen butonu çalışmıyormuş bu bir facia!!!! beğenilmek bu kadar mı önemli bu kadar mı küçük bu kadar mı boş kimi insanların dünyaları. canım nasıl sevinmiş Msn Happy geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum Msn Grin

Ahh evet;benim için beğenilmekten daha mühim bir şey yok bu dünyada(kimin varki).Bu sitedeki "beğen butonu"ne ki! Her gece aynaya sorarım (Ayna ayna söyle bana dünyada en güzel kim acaba)"Sen" dediğini varsayarak rahatça uyurum.Angelina Jolie,Jennifer Aniston....falan dediğini varsaysam varya..bana ayna dayanmaz..Sadece o mu ; çocukluğumdan beri aile bireylerine,arkadaşlarıma ,çevremdeki herkese durup durup sorarım "Beni beğeniyormusun?diye.Allahtan cevaplar hep olumlu olur Msn Happy.bildim bileli beğenildiğimi hissederim (megalomani olabilir,gerçi o büyüklük hastalığı ama olsun idare eder))de illa kulak duyacak,göz görecek..İyi insan olma çabam,yaptığım ibadetler de Allah'ın beğendiği kullar arasında olmak isteğinden başka bir şey değilTekrar altını çiziyorum..Beğeni durumları oldukca önemli benim için anlayacağınız.(Kimin için değilki?)Msn Wink

Bu arada,
    İnternet denizindeki,küçücük bir sitede minicik bir kum tanesi sizinde gözünüze batmış demekki..Şöyle bir bakıp geçememiş ,takılıp kalmışsınız..Üstelik kendinizi tutamayıp bir empati ardından gereksiz bir sempatı kurmaya çalışmış (canım nasıl sevinmiş Msn Happymiş hıh Msn Sarcastic) olup yorum bile yazmışsınız...Tanı ve tespitler için kafa yorulmuş,araya felsefik cümleler oturtulmuş..Acaba niye?.Ne diyim zahmetinize sağlık arkadaşım.Msn Tongue

_MMia_ 28 Mart 2012 02:36
  4. Avatarı yok
    evet öyle komik geldiki yazdıkların gözüme battın Msn Happy duramadım yazdım. haktan hukuktan bahsederken yoruma açık bir günlük mesajı ekleyip hoşuna gitmeyen bir yorum gördüğünde egon mu acıdı? bak lutfedip yukarıdaki yazdıklarına da cevap veriyorum işte sana sevinmen için bir neden daha. ayrıca seninle empati kuramayacak kadar farklı bir yerden bakıyorum hayata. eh ben de ne diyeyim kompleksine sağlık (nokta)

Ziyaretçi 28 Mart 2012 20:11
  5. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Bluesorrow adlı kullanıcıdan alıntı

evet öyle komik geldiki yazdıkların gözüme battın Msn Happy duramadım yazdım. haktan hukuktan bahsederken yoruma açık bir günlük mesajı ekleyip hoşuna gitmeyen bir yorum gördüğünde egon mu acıdı? bak lutfedip yukarıdaki yazdıklarına da cevap veriyorum işte sana sevinmen için bir neden daha. ayrıca seninle empati kuramayacak kadar farklı bir yerden bakıyorum hayata. eh ben de ne diyeyim kompleksine sağlık (nokta)

İlk cümlende olayı çözmüşsün şekerim Msn Happy Ben yazarken keyif alıyorum,okuyanlarda hayatın gailesinden biraz olsun uzaklaşıyorlarsa ne mutlu ..Msn Happy
    Ego dediğin balon gibi bişey;şişer,iner..Acımaz yani.Yorumun niteliği de hiç farketmez..Maksat muhabbet..Eh bizde muhabbetin belini kırdık sayılırMsn Wink
    Hayatın neresinden bakarsan bak niç bir şeyi fazla ciddiye almaya değmez..Hayatın kendini bile..Hızlıca geçer,pat diye biter..
    Neyse... Katılımın için teşekkürler .

_MMia_ 29 Mart 2012 01:06
  6. Avatarı yok
    dikkatımı ceken bır durum oldu.senınle paylaşmazsam çıldırırım mmıa ..depresyon ılacım benım.....Msn Grinbeğen butonu koyulmuş ama begenme butonu neden yok madem eylem yapıyosun bu durumu neden ele almadın sen ne zaman keser olmayı bırakıp testere gıbı olmayı denemıyosun hıc anlamadım..tabııı yazılar guzel kendıne guven var egolar en ust sevıyede hihihihihhhhiiii.yok korkum sen degılde ya hafızemde sana benzerse dıyelım benzedı bana da bulasırsa dıyelım bulastı benden dunyaya bulasırsa hıc dusundunmu bu durumu.lutfen bu durum ıcınde mucadelını ver sen azımlı bır ınsansın senın eylemlerının karsısında kım ne yapabılırkı.senınleyız mııa sen harıkasın hem dunyada teksın sen mmıa...eger olurda gaz yeterlı gelmedı dersen daha fazlasını yaparım.....kendıne ıyı bak unutulmamak dılegıyle.....

Ziyaretçi 2 Nisan 2012 12:35
  7. Avatarı yok
    bu arada bana yazdıgın cevapta son kelımelerde kırıldım özurdılemenı beklıyorum..canım cok acıdı...ne demek öle gölge etme baska ihsan istemez der gıbı....kelımelerde eger cıddıysen gölge neki görunmez olabılırım öle bır yetenegım var benım....bu arada senı tiiii aldıgım ıcınmı bunlar eger onun ıcınse ben dunyayı tııııye alıyorum.....Hayatın neresinden bakarsan bak niç bir şeyi fazla ciddiye almaya değmez..Hayatın kendini bile..Hızlıca geçer,pat diye biter..(hayat bıtmeden özurdıleeeeeeeeeee)Msn Tongue

Ziyaretçi 2 Nisan 2012 12:45
Sayfa 2 / 2