He he he ..Sonunda istediğim oldu.

Ağzım kulaklarımda evet,toplayamıyorum varmı diyeceğin?

Anacım baktılar papuç pahalı,bu kazan kaldırmanın sonu hiç de iyi olmayacak,yelkenleri suya indirivediler yani indirivermişler..

Eylem dediğin böyle olur işte,nasıl bütün üyeler ayağa kalktı (!) Gümbür gümbür inlettiler siteyi namussuzum.."HAKLI DAVANDA SONUNA KADAR ARKANDAYIZ _MMİA_","BEĞEN BUTONU HAK KI MIZ,SÖKE SÖKE A LI RIZZZ" ah görecektin Hafize nasıl bir birlik ve beraberlik içindeydik,pcler titredi,lap toplar zıpladı,mobiller dünyanın dört yanında parende attı, yürüdük,sloganlar attık,marşlar söyledik...Tüylerim diken diken ....Tam Ak tolgalı beylerbeyi haykırdı İLERLEEEE....o anda saatin alarmı öttü .Uyanmışım.

Yok be anacım;yok yukarda puanlar var oraya bastık;yok yorumlar yeter anamızın karnından beğen butonuylamı doğduk,zaten mobilden görünmüyodu,butonu bırak tıklamaya bak,demek gidiyorsun süper, meydan bize kaldı oley,ne o eylem mi yapıyosun,onun yerine bi mantı aç da yiyek....Katılım bu düzeyde oldu .Sadece bir arkadaş desteklediğini söyledi ve "seni kaybetmeyi göze alamazlar" dedi.He he haklıda çıktı

Sende kulis mi yaptın?? Hadi canım;ödülüne sımsıkı sarılmış başarı sarhoşu dolanıyordun ortalarda...Güle güle bile demedin bana. Hadi ordan,Orhan Pamuk dan bu yana ödüllü şahıslara karşı önyargılı oldum maalesef...Ödüllü filmleri bile bir kaşım havada izliyorum,bu ödülü almak için kime b.k attılar diye?

Neyse ne gene soktun burnumuza ödülünü.Görmemiş falanmısın ne?

Zaten sinir oldum.Ne kıskanıcam yaa !!O gece bildirimi görünce oleyy beğen butonum gelmiş diye sevinmiştim.Meğer Hafizanımın ödülünü bildiriyorlarmış.Pek lazımdı haspaya..Kızım dönüp dönüp lafı ödülüne getirtiyorsun,açcam camı,atcam ödülünü ,görcen gününü
Parayla alınmaz. Atılıp,satılmaz mı.Aman iyi be öff.Hayrını gör.Orhan Pamuk kılıklı seni8o|Neyse bu geceki teşrifimin nedeni,gene bir yoruma yorumda bulunmaktı ama bir de ne göreyimm.Bildirim 10,gene luzumsuz ne bildirecekler merakıyla tıkladım..Oleeyyy..Beğenilen mesajınız 10.Tatminkar bir rakam değil farkındayım.Ama rakamı kim takar"BEĞEN BUTONUMUZ" dönmüşşşş

Valla sebebini bilmiyorum anacım: Yokluğuma mı dayanamadılar?Beni kaybatmeyi mi göze alamadılar?Kazanı tek başıma kaldırdım,ağır nesne belim falan ağırır diye mi kıyamadılar?Neyse ne;ben amacıma nail oldum ya.Tek kişilikte olsa eylemin gücünü gösterdim ya,beğenilerime kavuştum ya...
Bana yeter.Sen şimdi söyle tepede neyin kim varsa..Sakın ola teknik bir arızaydı,hallettik,kem küm ...falan demesinler.Bu güne kadar sustular,bundan sonrada gerekmez

sanırım kötü bir denemeydi