Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Misafirimiz :)

_VICTORY_ 11 Mayıs 2012 13:10

iv94e1

Bir böcek görmüş olmak aranızda kaç kişiyi heyecanlandırır bilmiyorum..
Beni heyecanlandırıyor ve ben bu heyecanı yaşayabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum..
Bu sabah bahçemizin; kendi alemi için kocaman, bizim için küçük bir misafiri vardı.
Günlük işlerime dalmış mutfakta koşuştururken dışarıdan oğlumun panik halinde bana seslendiğini duydum.
-Anneeee! Ayakkabımın üstünde kocaman bir böcek varrrr!
Hemen işi gücü bıraktım ve buzdolabının üstünde her zaman hazırda bekleyen fotoğraf makinesini kaptığım gibi dışarı fırladım.
Bu arada misafirimiz, ayakkabının kendisi için uygun bir konaklama yeri olmadığını farketmiş olacak ki, telaşla uzaklaşmaya çalışıyordu.
Fotoğraf makinemin görüntüleyemediği ışıl ışıl fosforik renkleriyle adeta Yaradan'ın mükemmelliğinin bir göstergesi gibiydi.
Aceleyle bir-iki kare fotoğrafını çektim ve sonra otların arasında gözden kayboluncaya kadar asil yürüyüşünü izledim Msn Happy

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 7942  Yorum 3  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 3

Yorumlar

1. SaKLI - avatarı
    Böcek güzel de bahçe çapa istiyor duvar diplerini ot basmış Islık

SaKLI 11 Mayıs 2012 13:33
  2. _VICTORY_ - avatarı
    Alıntı
    SaKLI adlı kullanıcıdan alıntı

Böcek güzel de bahçe çapa istiyor duvar diplerini ot basmış Islık

Onlar da bahçenin bir başka güzelliği Msn Wink

_VICTORY_ 11 Mayıs 2012 13:38
  3. Avatarı yok
    -Anneeee! Ayakkabımın üstünde kocaman bir böcek varrrr!
    Hemen işi gücü bıraktım ve buzdolabının üstünde her zaman hazırda bekleyen fotoğraf makinesini kaptığım gibi dışarı fırladım. Rofl

çok güldüm abla ya Msn Grin oğlun seni böcekten kurtarman için seslenmiş olmalı.Sen fotoğraf makinanı kapıp koşuyosun Msn Grin

Ziyaretçi 14 Mayıs 2012 21:34