Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

PERİLER DİŞİDİR :))

_MMia_ 21 Haziran 2012 01:05

60'li yaslarindaki evli bir cift evliliklerinin 35inci yilinisakin, romantik bir restoranda kutlamaktadirlar.
Aniden önlerinde zarif ve güzel bir peri belirir ve şunu söyler:
- Bu kadar uzun bir süre örnek bir çift olmanız ve hepbirbirinize sadık kalmanız nedeniyle birer dileğinizi yerinegetireceğim.
'-Ah, ben sevgili kocamla tüm dünyayı görebileceğimiz uzun bir seyahat yapabilmek istiyorum' demiş, kadın, sevgi dolu gözlerle kocasına bakarak.

Peri sihirli değneğini sallamış ve gerekli tüm uçuş,gemi, otel, yemek ve eğlenceleri içerenvoucher'lar kadının eline gelivermiş.
Sıra kendisine gelince adam biraz düşünmüş ve:
- Evet, demiş, tüm bunlar harika ve cok romantik.Ama böyle bir fırsat insanın ömrü boyunca sadece birkez eline gecer ve artık ömrümüzün sonuna yaklaştık.Kusura bakma hayatım,ama benim dilegim
benden 30 yaş daha genç bir karım olması.
Kadın ve peri oldukça büyük bir hayal kırıklığı içine düşseler de, dileğin yerine getirilmesi gereklidir. Bunun üzerine peri değneğiyle bir daire çizer ve... Adam 92 yaşına gelir !!
Bu hikayenin ana fikri:

Erkekler akıllı olabilirler fakat,
periler dişidir
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 9330  Yorum 4  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 4

Yorumlar

1. bekirr - avatarı
    Msn Grin

bekirr 21 Haziran 2012 17:12
  2. Avatarı yok
    Erkeklermi akıllıMsn Grin bence oldukça saflar, sadece akıllı olduklarını sanıyorlar Msn Happy))

Ziyaretçi 22 Haziran 2012 04:13
  3. Baragyal - avatarı
    Alıntı
    My sassy girl adlı kullanıcıdan alıntı

Erkeklermi akıllıMsn Grin bence oldukça saflar, sadece akıllı olduklarını sanıyorlar Msn Happy))

Saf ayağına yattıkları içindirMsn Happy))

Baragyal 23 Haziran 2012 16:09
  4. Avatarı yok
    erkeklerın saf olduguna bende ınanıyorum.

Ziyaretçi 26 Haziran 2012 13:44