Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

YOL...

_MMia_ 24 Eylül 2012 00:40
24 Eylül 2012 21:27 _MMia_ tarafından güncellendi

Hafize kız..
Millet uzaya gitti geldi,biz seçkin yolda "emin adımlarla ilerleme"nin ötesine geçemedik...Msn Sad Anacım ödül mödül de fayda etmedi..Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece...Aşık Veysal benim bu sitedeki durumumu mu baz aldı ileri görüşlülüğüyle yıllar önceden,beni tanımadan,internet neyin bilmeden...Yani ne yapmak lazım bilemedim ki??? Ne mi saçmalıyorum?Kız sen buranın bir oluşumu,kıdemli günlüğü değilmisin,bilmiyormusun neler dönüyor?Saf ayağına yatıp duruyosun birde utan utan..Sebebini bilmeden utanmazmısın?Tabi yaa yüzü kızaran insan kalmadı ki günümüde,sen bir insan bile değilken neden utanacaksın ki? Hala mı anlamadın.Aman iyi anlatayım.Hani bu sitenin bir üye listesi var..Orada üyelere yeşil yeşil yuvarlak toplar veriyorlar,tıkladığında o üyenin nitelikleri ortaya dökülüyor...Anacım çok renksiz ve sessiz bir kaç şahsiyeti saymazsan herkeste bolca var o yuvarlaktan..Şahane kişilikler mi istersin,muhteşem yaratıklar mı..Baktıkça kıkançlıktan tırnaklarımı kemirip durdum.Boşa gitti 2 gün önce verdiğim manikür parası.İşte bütün milletin ultra mükemmel,mega şahane olduğu bir konumda ben hala tozlu topraklı yollarda emin adımlarla..Ayy tırnak kalmamış etten kopardım canım yandı Msn Cry
Bu ne salak bir muhabbet mi?Kafayı nerde mi kırdım?Takılacak başka aptal şey mi bulamadım?.. He he..Daha önemli şey mi var kızım..Terör,balyoz,4+4+4,kapı arasında yapılan zamlar...Daha sayıymmiMsn SadElden gelen bir şey yok içimiz yana yana susup bakıyoruz.Magazine takılmaya kalksan onun botoksu,şunun detoksu,kim kimle şeyetmiş...Bana ne ! Tv deki, diziler moral bozmaca,iç karartmaca,insan oyalamaca..Hepsini takip etmeye kalksan tuvalete gidecek fırsat yok o yüzden hiçbirine takılmamak en iyisi..Face de ibret verici sözler gitgide laf sokmacaya dönüşmüş o da keyifsiz..Canım sıkkın,alıp başımı gidesim var.Var da ! Daha burada çıkamamışım yoldan,hangi yola revan olayım..
Ayy bu da baydı ben en iyisi yatağa yollanayım..
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 2797  Yorum 3  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 3

Yorumlar

1. Avatarı yok
    negatıf dusuncelerle beynını doldurursan hayatı negatıf olarak yasarsın. hafızenınde kafasını sısırmeye gerek yok.... yazık o ınsanada....ınsan...? hafıze..?Msn Grin

Ziyaretçi 28 Eylül 2012 11:12
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

negatıf dusuncelerle beynını doldurursan hayatı negatıf olarak yasarsın. hafızenınde kafasını sısırmeye gerek yok.... yazık o ınsanada....ınsan...? hafıze..?Msn Grin

Hafizeye yazık bize değil he mi?Senin de alacağın olsun..Msn Sad

_MMia_ 29 Eylül 2012 01:09
  3. Avatarı yok
    sana uzulsem sen daha cok uzulmıycekmısın.dik durmayı ögrenmende yardımcı oluyorum ben.kötümü edıyorum.Msn Grin

Ziyaretçi 4 Ekim 2012 09:47