Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

AY IŞIĞI.. BLOĞUMUN ADI

_MMia_ 24 Kasım 2012 03:29

Hafizecimm.. Ne o küstük mü? Yapma canım yaa ! Niye mi ihmal ettim seni? Ben bir BLOG açtım canımcım. Aslında 3 yıl önce açmıştım ama hareketsizdi,onu canlandırayım biraz dedim. Sana uğramamalarım o yüzden..
Yok be güzelim.Seni başka günlüklerle falan aldattığım yok.Sen ilk göz ağrım sayılırsın. Çocukken tuttuğum günlükleri ,bir de "Kadem"i saymazsam.

Neler mi yazıyorum? Havadan sudan,ordan burdan..işte..Bir de bir kaç yıl önce "Kadem" rumuzuyla yazdığım "Manita Bey" yazılarım vardı.Onları paylaşıyorum. Gel de oku bakalım,beğenecekmisin?
Gel Hafizecim gel. Arkadaşları eşi dostu,tanışı,akrabayı topla gel.... Üye neyin olun,yorum falan yapın.Hoş beş edelim..Zaten eri topu 3 üyem var..Ben yazarım onlar okur,onlar okur ben yazarım.Topla milleti ,cümbür cemaat gelin de bloğum şenlensin..
Hafizem ben sahur yapıp yatıcam şimdi. Ramazan biteli nice midir..? Hadi yaa ! Vallaha mı? Muharrem ayına girdik şekerim..Haberin yok mu? Valla benim de yoktu. Canım Muharrem ayı, aşure ayıdır,onu biliyordum da oruç tutulduğunu bilmiyordum
Ben de oruç tuttum ya bu gün.Muharremin 9 u çok sevapmış.Bir arkadaşım söyledi, o tutarmış. Ben de niyetine girdim. Dedim 30 ramazan tuttuk bir gün daha tutalım.Saat sekizbuçuklarda irtar yapmışız.
Şimdi beşe çeyrek kala.Ne olur ki. Sonra yarın da tutman gerekli dediler zira perşembe ya da cuma oruçlu olursan bir gün daha tutman gerekiyormuş. bilmiyordum öğrendim. Yapıcak bir şey yok.Yarın da oruçluyum Allahın izniyle.
Hafizem sana iyi geceler. Bekliyorum bak.
Amaann adresi unuttum di mi? Yol tarifimde pek kötüdür. Becerebilirsem ne ala.

Ay ışığı .....
http://mehtapct.blogspot.com/
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 7746  Yorum 6  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 6

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Eğlenceli Msn Happy

Ziyaretçi 24 Kasım 2012 13:32
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Sükutu Hayal adlı kullanıcıdan alıntı

Eğlenceli Msn Happy

TeşekkürlerMsn Happy Ama eğlenceli olan bu yazım mı? Bloğum mu?

_MMia_ 24 Kasım 2012 23:20
  3. diabloazul - avatarı
    Tebrikler, çok güzel paylaşımlar ve ayrıca yeteneğiniz için.

diabloazul 25 Kasım 2012 21:10
  4. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    diabloazul adlı kullanıcıdan alıntı

Tebrikler, çok güzel paylaşımlar ve ayrıca yeteneğiniz için.

Çokk teşekkür ederim . Teveccühünüz Msn Embarrassed Her zaman bloğuma beklerim Msn Happy

_MMia_ 25 Kasım 2012 22:04
  5. _SoNBaHaR_ - avatarı
    Nutella ohh Msn Grin böyle bi son beklemiyordum açıkçası Rofl

beğendim Msn Up eğlenceli bi yapınız var Msn Grin bu da blogunuza yansımış..

_SoNBaHaR_ 25 Kasım 2012 22:59
  6. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    _SoNBaHaR_ adlı kullanıcıdan alıntı

Nutella ohh Msn Grin böyle bi son beklemiyordum açıkçası Rofl

beğendim Msn Up eğlenceli bi yapınız var Msn Grin bu da blogunuza yansımış..

Teşekkür ederim Msn Grin Beklerim her zaman Msn Happy

_MMia_ 25 Kasım 2012 23:28