Ödül vitrinimin camını kırıp..Bu sadece tahmin galiba vitrini olduğu gibi götürmüşler

Hemşerim ne zahmetlerle aldım ben o ödülü ! (Aslında ne kadar zahmet karşılığı aldığımıda pek bilmiyorum ama). Siteye her girdiğimde kıvanarak baktığım,itinayla tozunu aldığım ödülüm gitmiş. Bir ara ikilemiştim,sonra bire indi.OÖnce bozuldum sonra olsun dedim takılmadım pek. Ama bu hırsızlık karşısında kayıtsız kalacak değilim...
Sayın hırsızlara sesleniyorum (emniyet görevlisi bir arkadaşım sayın hırsız dönemi başladı yasaların iyileştirilmesiyle demişti o yüzden bu sözcüğü kullandım) Bir an önce aldığınızı yerine koyun ! Site içinden birileri olduğundan kuşkulanıp adli makamlara haber vermiyorum. Kendi aramızda halledelim. Polis, molis sitenin imajını sarsmayalım. Şimdi pazara gidiyorum dönene kadar ödülümü yerine koymuş olun. Yoksa olacaklarda sorumluluk kabul etmem ona göre.

Not:Bilenlerin,görenlerin,duyanların insaniyet namına bana ya da site yönetimine bilgi vermenizi rica eder,bu vesileyle saygılarımı arz ederim.