Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

CAN SIKINTISI...

_MMia_ 13 Ekim 2011 00:59

Off canım sıklıyor Hafize...
"Sıkı can iyidir kolay çıkmaz"geyiği yapma sakın,hiç çekemem...Hem o söz eskiyeli ohoo...O zamanlar geyik falanda denmezdi di mi.Ne denirdi? Seçme saçmalar falan mı?Ay ne biliym aradan onca zaman geçmiş....
Sahi zaman ne çabuk geçer oldu dimi !Daha dün pazar muhabbeti yaptım bu gün perşembe;hafta bitti.Ne ara bitti?Pazartesi ;sendrom yaşadık,salı sallandı,çarşambayı sel aldı,bir yar sevdim el....Sıkıysa alsın;gözünü oyarım valla! Elin gözümü olur ne demek şimdi?Ha anladıım geyik modundasın Hafizem,iyi ya. Hakkaten ha yarimi el almaya kalksa ne yaparım?İyi bir fiyat mı çekerim?He yüksek fiyat derim kimse alamasın;benim yarim kıymetlidir,kimseye ucuza kapattırmam...Hafize iyiymisin anacım ?Kafayı kırmadın di mi? Yok valla ben iyiyim;tvde dizi seyrediyorum,Sülümanla,kuzey güney mix,ardından desperate hausewives in çakması umutsuz evkadınları...Ay içim daral daral daraldı....Ben yatiym en iyisi ...Birazda İskender'le haşır neşir olayım;belki bu gece annesini öldürür...Sonrada uyurum...Vaz geçirmeyemi çalışayım?İskenderimi?Benim elimden bişey gelmez o konuda...Katile yardım ve yataklık mı?Ne alakası var yaa! 911imi arayayım?Sen fazla amerikan dizisi seyrediyosun galiba...Şekerim onlar taa Ameriadan gelene kadar mis gibi 155 var.Hem ne derlerdi eskiden"Olur böyle vakalar,Türk polisi yakalar"Msn Happy
Aman hafize bee.."İskender"Elif Şafağın son romanı seninde hiç bişeyden haberin yok..
Neyse bu geyikmi deseem,seçme saçma yada saçma sapan muhabbetmi deseem beni bile baydı...Hadi sana bay bay,yada bana bay bay,,,
Ay hakikaten bay geldi hadi bayyy
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 709  Yorum 2  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 2

Yorumlar

1. diabloazul - avatarı
    Çok güzelll.. Msn Grin

diabloazul 13 Ekim 2011 02:44
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    diabloazul adlı kullanıcıdan alıntı