Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

DİLEK AĞACI

_MMia_ 6 Kasım 2013 22:07

1451989 10151910967851236 1518239040 n
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 851  Yorum 6  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 6

Yorumlar

1. seramiksır - avatarı
    Msn HappyMsn Up

seramiksır 7 Kasım 2013 00:10
  2. Baragyal - avatarı
    Hatırladığım kadarıyla şöyle bir söz vardı..<< İhtiyar insanlar meyvesiz ağaca benzer,gölgesi yeter<< Dilek ağacıda birçok ümitsize ümit vermiş ,hayallere basamak olmuş işte,bu kadarıda yeter bence..

Baragyal 8 Kasım 2013 18:56
  3. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Hatırladığım kadarıyla şöyle bir söz vardı..<< İhtiyar insanlar meyvesiz ağaca benzer,gölgesi yeter<< Dilek ağacıda birçok ümitsize ümit vermiş ,hayallere basamak olmuş işte,bu kadarıda yeter bence..

Aman, dilek ağacına da laf söyletmezmiş.Msn Tongue İyi tamam demedim bir şey Msn Lipssealed Zaten gariban ağaçlar oto yollara , toplu konutlara kurban edip duruluyor. içim cız ediyor valla Msn Sad

Dilek kısmına gelince.. Allahtan istemek lazım ve de meleklerden. Dua ile canı gönülden istersen olmayacak şey yok..

Allah tüm hayırlı dileklerini versin, hayallerini gerçekleştirsin sevgili Baragyal Msn Happy

_MMia_ 9 Kasım 2013 03:03
  4. Baragyal - avatarı
    Yaratıcımızın affına sığınıyorum,rabbim beni bağışla...güzel temennileriniz için teşekkür ederim..Msn Happy

Baragyal 10 Kasım 2013 20:28
  5. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Yaratıcımızın affına sığınıyorum,rabbim beni bağışla...güzel temennileriniz için teşekkür ederim..Msn Happy

Bağışlar üzülme sen, kullarının kalbini bilir O Msn Happy

Teşekküre değmez. Dualarımıza ne kadar çok kişiyi dahil edersek, Allah'ın rahmetini o kadar genişletmiş oluruz. Msn Happy

_MMia_ 10 Kasım 2013 20:56
  6. Baragyal - avatarı
    Msn Happy

Baragyal 10 Kasım 2013 21:01