Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

GÜNÜN TAVSİYESİ

_MMia_ 10 Şubat 2014 22:27

14 şubatta sevgilinize küçük süprizler yapın mesela parfüm şişenin içine biber gazı koyun Garanti veriyorum mutluluktan gözleri yaşaracaktır...!
Msn Happy

ç(alıntıdır)
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1013  Yorum 7  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 7

Yorumlar

1. Baragyal - avatarı
    okuyunca çok güldüm,birisine yapmıştım bunu,"yanıyorum,bu nasıl parfüm böyle" son sözleriydiMsn Grin

Baragyal 10 Şubat 2014 22:48
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

okuyunca çok güldüm,birisine yapmıştım bunu,"yanıyorum,bu nasıl parfüm böyle" son sözleriydiMsn Grin

Son sözleri mi? Yoksa ?.... Msn Sad

_MMia_ 10 Şubat 2014 22:53
  3. Baragyal - avatarı
    Ben neyim "karın deşen jack'mi?"

Baragyal 12 Şubat 2014 20:24
  4. _MMia_ - avatarı
    Alıntı

Ben neyim "karın deşen jack'mi?"

Ne biliym? Bilemedim ki işte Bilmem Öyle deyince, en kötüsü geldi aklıma Msn Tongue

_MMia_ 15 Şubat 2014 21:19
  5. Baragyal - avatarı
    Elimde biber gazını parfüm diye birine sıktım(erkek)tek sıkım tek doz ,yine de kızarmış bir yüz ,yaşlı bir çift göz kaçınılmazdı.Evet pişmanım sulu (eşek)şakaları sevmediğim halde neden böyle yaptım bilmiyorum.Recep ! Beni affet Msn Happy

Baragyal 6 Haziran 2014 00:40
  6. _MMia_ - avatarı
    Alıntı

Elimde biber gazını parfüm diye birine sıktım(erkek)tek sıkım tek doz ,yine de kızarmış bir yüz ,yaşlı bir çift göz kaçınılmazdı.Evet pişmanım sulu (eşek)şakaları sevmediğim halde neden böyle yaptım bilmiyorum.Recep ! Beni affet Msn Happy

Oluyor işte bazen. Şeytan doldurur dedikleri bu olsa gerek.Msn Happy Bu arada Mağdur arkadaş Recep bu site üyesi midir? Okudu mu özrünü? Affetti mi seni? Msn Tongue

_MMia_ 13 Haziran 2014 09:21
  7. Baragyal - avatarı
    Hayır bu siteden görüştüğüm biri yok. Msn Happy

Baragyal 19 Haziran 2014 12:43