Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. _MMia_ - avatarı

YILMAZ ÖZDİL den

Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Konu ile alakası yok ama ben size bir kısa bir hatırlatma yapayım..sorumuda sorayım.Yanıtlamama hakkınız var..
    Hitlerin vatansever olmadığını iddia edebilirmsiniz?
    Solcular müstesna;İnönünün hain olduğunu söyleyebilirmsiniz?yada vatansever olmadığını?vatan sevgisi söylemle duyguyla tarif edilirse bu sadece faşizm doğurur..
    Vatanını en çok seven onun için birşeyler yapandır..taşın altına elini sokandır..Yaptıkları vatana zarar vermeyendir..

Tartışılan kimin daha çok vatansever olduğumudur?Ayrıca solcular müstesna kısmı...arada derede güldürdünüz beni..Msn SarcasticSizin kafa asla değişmez anlaşıldı.Sizinle niye tartışıyorum ki.. Uf

_MMia_ 21 Ağustos 2011 14:52
  2. _MMia_ - avatarı

YILMAZ ÖZDİL den

Alıntı

Msn Happygayet tarafsız baktım..Beni öyle okuyupda yorum yaptığım yazıdan dolayı tufaya getirmek zordur..Çünki ben bir yazıya bakarak asla kanaat sahibi olmam..Kaldıki bu yazıyı o kadar iyi anladığıma inanıyorumki sırf bu sebebden bu yazarın yazısına yorum yaptım..Artık bilerekmi yapmadı yoksaçok insani bir vicdan sızlamasıylamı siyasetten uzak durdu içini ben bilemem..

Bir adamı dünya beğensede ben beğenmeyebilirim..
    Şu varki istediği kadar büyük olsun düşmanım olsun nefret ediyor olayım değişmeyen tek şey var..Omurgalı olacak yazar dediğin.Tükürdüğünü yalayacaksa sözünden dönecekse benim için kıymeti harbiesi yoktur..düşmanımda olsa nefrette etsem sözü özü bir olsun sevmem belki ama takdir ederim...(bu vatandaşı neden işaretledim biliyormusunuz?Baykal 'ın yerine kim aday olursa diye saydırıp ardından Anıtkabir 'e bu adamı sokmayın dedi..tanımam dedi..ne oldu şimdi? )

Şimdi; benim anlamadığımı iddia ederek siz gayet kendi görüş açınızdan yorumlamışınız meseleyi..!!
    Tüm bu olanların sebebi diyelimki mevcut iktidar..ve yaptıkları..Yazarımız sevmiyor ya?bunu ima etmiş oluyor gizli mesajda...
    10 yıllık iktidarları süresinde şehit olanların sayısını verebilirmisiniz bana?
    Geriye kalan sayının müsebbiblerini söyleyebilirmisiniz yazar adına?

Ben her gün hemen hemen eşit oranda 2-3 sol cenah 2-3 arafda 2-3 tanede dinci yandaş basın okuyorum tarafsızlığıma helal getirmemek için..
    Çünki medeni çağdaş olabilmek için bir tezi savunmadan önce onun antitezini de öğrenmeli okumalısınız diye bize dayatan sol cenahın saygıdeğer isimleriydi çoğu zaman..Bizde harfiyle yapıyoruz elimizden geldiğince..Msn Happy

Ben size Engin ARDIÇ okumanızı tavsiye ediyorum..Msn Happy

Oo siz yaftayı yakıştırıp gardınızı almışsınız..Sol cenapta olması yeter zaten sizin tarafınızdan mimlenmesine.Tarafsızca gerçekleri değerlendirmek güç olmalı sizin için.Ne yazılarının doğruluğu ne de haklılığı bir şey ifade etmeyecek sizin için.Gözlüğünüz değişmediği sürece...
    Engin Ardıç ın yazılarını bir zamanlar beğeniyle takip ederdim.Ne zamanki amiyane tabirle"kafayı kırdı" o gün bu gün okumuyorum.

_MMia_ 21 Ağustos 2011 14:34
  3. Avatarı yok

YILMAZ ÖZDİL den

Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Hürriyet'ten beri takip ettiğim bir yazar...Olayları yorumlayışı, farklı bakış açısı...İlginçtir şimdi aklıma geldi,hiç bir yazısına muhalefet olmamışım..Bence Yılmaz özdil değerli bir yazarımızdır..öyle bir çırpıda eleştirilecek biri değildir..İyi bir vatanseverdir, kanaatimce..

Konu ile alakası yok ama ben size bir kısa bir hatırlatma yapayım..sorumuda sorayım.Yanıtlamama hakkınız var..
    Hitlerin vatansever olmadığını iddia edebilirmsiniz?
    Solcular müstesna;İnönünün hain olduğunu söyleyebilirmsiniz?yada vatansever olmadığını?vatan sevgisi söylemle duyguyla tarif edilirse bu sadece faşizm doğurur..
    Vatanını en çok seven onun için birşeyler yapandır..taşın altına elini sokandır..Yaptıkları vatana zarar vermeyendir..

Ziyaretçi 21 Ağustos 2011 04:03
  4. Avatarı yok

FIKRA GİBİ .. :)

kız sen bunları nerden buluon Msn Grin

Ziyaretçi 20 Ağustos 2011 19:09
  5. Baragyal - avatarı

GÜNÜN GEYİĞİ

Msn HighfiveAYNEN...Sevgili annelerimiz,kardeşlerimiz,eşlerimiz...YÜCE TÜRK KADINITürkiyem

Baragyal 20 Ağustos 2011 18:56
  6. Baragyal - avatarı

YILMAZ ÖZDİL den

Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak Türk evladının genlerinde var sanırım.Keşke Yılmaz Özdil'in yazılarını daha çok okusanızda hakkındaki kanaatiniz değişse.Yaada en azından paylaştığım yazısını bir kez daha okuyunda neler anlatmak istediğini (tarafsız gözle bakabilirseniz tabi)daha iyi anlayabilseniz.

Hürriyet'ten beri takip ettiğim bir yazar...Olayları yorumlayışı, farklı bakış açısı...İlginçtir şimdi aklıma geldi,hiç bir yazısına muhalefet olmamışım..Bence Yılmaz özdil değerli bir yazarımızdır..öyle bir çırpıda eleştirilecek biri değildir..İyi bir vatanseverdir, kanaatimce..

Baragyal 20 Ağustos 2011 18:53
  7. Avatarı yok

GÜNÜN GEYİĞİ

süpersin katılıyorum mia

Ziyaretçi 20 Ağustos 2011 18:51
  8. Avatarı yok

YILMAZ ÖZDİL den

Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak Türk evladının genlerinde var sanırım.Keşke Yılmaz Özdil'in yazılarını daha çok okusanızda hakkındaki kanaatiniz değişse.Yaada en azından paylaştığım yazısını bir kez daha okuyunda neler anlatmak istediğini (tarafsız gözle bakabilirseniz tabi)daha iyi anlayabilseniz.

Msn Happygayet tarafsız baktım..Beni öyle okuyupda yorum yaptığım yazıdan dolayı tufaya getirmek zordur..Çünki ben bir yazıya bakarak asla kanaat sahibi olmam..Kaldıki bu yazıyı o kadar iyi anladığıma inanıyorumki sırf bu sebebden bu yazarın yazısına yorum yaptım..Artık bilerekmi yapmadı yoksaçok insani bir vicdan sızlamasıylamı siyasetten uzak durdu içini ben bilemem..

Bir adamı dünya beğensede ben beğenmeyebilirim..
    Şu varki istediği kadar büyük olsun düşmanım olsun nefret ediyor olayım değişmeyen tek şey var..Omurgalı olacak yazar dediğin.Tükürdüğünü yalayacaksa sözünden dönecekse benim için kıymeti harbiesi yoktur..düşmanımda olsa nefrette etsem sözü özü bir olsun sevmem belki ama takdir ederim...(bu vatandaşı neden işaretledim biliyormusunuz?Baykal 'ın yerine kim aday olursa diye saydırıp ardından Anıtkabir 'e bu adamı sokmayın dedi..tanımam dedi..ne oldu şimdi? )

Şimdi; benim anlamadığımı iddia ederek siz gayet kendi görüş açınızdan yorumlamışınız meseleyi..!!
    Tüm bu olanların sebebi diyelimki mevcut iktidar..ve yaptıkları..Yazarımız sevmiyor ya?bunu ima etmiş oluyor gizli mesajda...
    10 yıllık iktidarları süresinde şehit olanların sayısını verebilirmisiniz bana?
    Geriye kalan sayının müsebbiblerini söyleyebilirmisiniz yazar adına?

Ben her gün hemen hemen eşit oranda 2-3 sol cenah 2-3 arafda 2-3 tanede dinci yandaş basın okuyorum tarafsızlığıma helal getirmemek için..
    Çünki medeni çağdaş olabilmek için bir tezi savunmadan önce onun antitezini de öğrenmeli okumalısınız diye bize dayatan sol cenahın saygıdeğer isimleriydi çoğu zaman..Bizde harfiyle yapıyoruz elimizden geldiğince..Msn Happy

Ben size Engin ARDIÇ okumanızı tavsiye ediyorum..Msn Happy

Ziyaretçi 20 Ağustos 2011 04:34
  9. _MMia_ - avatarı

YILMAZ ÖZDİL den

Alıntı

Hiç sevmem bu yazarı..
    Ama bu sefer Sadece insani duyguları ile yazmış...
    Asında yazarkende bir açık vermiş..ve utanmış..
    Bu necip milletin garaib duyguları hakındada...
    İnşaAllah seninki değildir derken yaptığı hatayı farkettiğini belirterek bir çok kimseninde böyle olabileceğini hatırlatıyor..

Bazı şeylere cevap vermek ise zor..Çünki bu sitenin kapasitesi bunu kaldırmaz...

_MMia_ 20 Ağustos 2011 03:00
  10. _MMia_ - avatarı

YILMAZ ÖZDİL den

Alıntı
    SaKLI adlı kullanıcıdan alıntı

Biz onları döverdik aslında ama ramazan ayı olduğu için günaha girmek istemiyoruz ramazan nedeniyle hassas dönemdeyiz şimdi.
    Dağda askerlerimizi şehit eden teröristler dua etsinler oruçlu olduğumuz için oruçlu olmasak analarını ağlatırdık onların, ama ramazan ayında ağlatmak istemiyoruz. Günah çünkü.
    Hele şu ramazan bitsin bak onları ne yapacaz biz.
    Kasımpaşalıyız evelallah

Dövcez dimi?Ağızlarını ,burunlarını kırcaz,dünyanın kaç bucak olduğunu göstercez dimi ramazandan sonra.
    Peki ya bayram?Bayramda küslerin barışması lazımdır diye araya girenler falan olursa ne yapıcaz ???

_MMia_ 20 Ağustos 2011 02:56