-
-
KAYBEDENLER KLÜBÜ
Ooo kimler gelmiş!! Valla Hafize de seni sorup duruyordu nerde bu hayırsız diye..Alıntı-efe- adlı kullanıcıdan alıntımmia film seyretmek kıtap okumak gıbıdır kıtabın görsel olanı ınsan beynınde daha kalıcıdır gorsellık.. mılyonlarca pıksel beynıne kazıyolar. neyse derın konular bunlar bu bırıkımlerımı toplum ıcersınde anlatmalıyım.tek tek ugrasmak zor gelıyor
)))))) neyse hafızeye selam sole onu unutmadım sende kıskanma sakın senıde unutmadım ılk senın gunlugune yazıyom gerçeği hafıze senın gunlugunde yazmamı saglıyo ama olsun ben ıkınızıde aynı derecede sevıyom....hadı kendıne ıyı bak ....
Kendisini unutmadığını görünce pek sevindi.Eh bende sevindim diyeyim de ayıp olmasın.
.
İkimizde ,diğer binlercesi gibi engin birikimlerini paylaşmak için vereceğin brifingi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Hafize
-Ben baştan biri söylüyorum derin çocuk bu efe.Bakşana kendi gibi konuları da derin ..Git dalma dersleri al enginlerde boğulma diyor bana.
Bu arada benim kıskanma huyum pek yoktur.Hafizeyi benden çok sevebilirsin;her zaman gelip onunla dertleşebilirsin.Bence bir sakıncası yok.
Hafizede buna memnun olurmuş.Oda seni seviyormuş.Sende kendine iyi bakıcakmışsın.
-
KAYBEDENLER KLÜBÜ
Ailemiz çok önemli,arkadaşlarımız;arkadaşlıklarımız........
Yalnızlık insanoğlunun tek gerçeği.Yalnız geldik ,yalnız gidicez....
güzeldi emeğine sağlık.
-
KAYBEDENLER KLÜBÜ
mmia film seyretmek kıtap okumak gıbıdır kıtabın görsel olanı ınsan beynınde daha kalıcıdır gorsellık.. mılyonlarca pıksel beynıne kazıyolar. neyse derın konular bunlar bu bırıkımlerımı toplum ıcersınde anlatmalıyım.tek tek ugrasmak zor gelıyor
)))))) neyse hafızeye selam sole onu unutmadım sende kıskanma sakın senıde unutmadım ılk senın gunlugune yazıyom gerçeği hafıze senın gunlugunde yazmamı saglıyo ama olsun ben ıkınızıde aynı derecede sevıyom....hadı kendıne ıyı bak .... -
-
-
ESKİDEN NE GÜZELDİ
çok güzel paylaşım sağol kalmadı artık böyle güzellikler
herkes bıtkın herkes yorgun adeta bir kaçış neden kaçıyorsak -
-
-

gerçekleri duymak hoşuna gitmez kişilerin....