Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Avatarı yok

YILIN SON GÜNÜ

Benimde birtane kaanım olmasını isterdim akşamları onunla dertleşmeyi ona içimi dökmeyi hayellerimi umutlarımı anlatmayı onunla yüzleşmeyi ona bakınca kendimi görmeyi.....Zamana ve yaşama dair herşey kim olursa olsun ister hayel ister gerçek birileriyle paylaşmak ne kadar güzel olurdu...
    Umud ediyorum tüm açılar tüm hüzünler son olur tüm hayeler umutlar ve tüm güzellikler gerçekleşir yeni yıla girerken...İYİ SENELER

Ziyaretçi 31 Aralık 2010 10:52
  2. Baragyal - avatarı

TÜRK OLMAK

Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Demek paylaşımlarımı olumsuz buluyorsunuz !! Size fena halde teessüf ediyorum,başkada bir şey etmiyorum.Msn Sarcastic

Çok üzgünüm..Msn SadEleştirirken seni kırmak istememiştim,daha açıklayıcı olmalı ve eleştirimi tüm günlük mesajların için değilde sadece o mesajın için olduğunu özellikle belirtmeliydim.
    Bilmeni isterim ki şu an kalp kırmanın verdiği huzursuzluk içindeyimMsn Sad

Baragyal 31 Aralık 2010 09:17
  3. _MMia_ - avatarı

GECE

Alıntı
    powerman16 adlı kullanıcıdan alıntı

YouTube - Gece Yolcuları - Rüya || www.buyukrock.com ||
    Msn Moon.....umarım tüm hayelindeki rüyalarla başbaşa güzel bir uyku çekmişsindir.çek diyemiyorum şu an sanırım rüyalardan uyanmılsındır..

Msn Happy

_MMia_ 31 Aralık 2010 00:14
  4. _MMia_ - avatarı

TÜRK OLMAK

Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Türk olmak;

Hiç birşeyi yokken en mutlu olabilmek,ama varlığa kavuşduğunda en az memnun olup en çok şikayet eden olmakdır.

Eee ne demişler"arsız aşım,ağrısız başım" Msn Happy

_MMia_ 31 Aralık 2010 00:11
  5. _MMia_ - avatarı

TÜRK OLMAK

Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Tam,Kendi kendime "ya! _mmia_ bir kerede olumlu bir şeyler paylaş" diyecekken,yeşil kısmı okumaya başladım...Şahsen daha ümit verici paylaşımlar bekliyorum..teşekkürler...

Demek paylaşımlarımı olumsuz buluyorsunuz !! Size fena halde teessüf ediyorum,başkada bir şey etmiyorum.Msn Sarcastic

_MMia_ 31 Aralık 2010 00:09
  6. Baragyal - avatarı

FIKRA :)

TürkiyemNE MUTLU TÜRKÜM DİYENETürkiyem

Baragyal 29 Aralık 2010 10:38
  7. Baragyal - avatarı

TÜRK OLMAK

Tam,Kendi kendime "ya! _mmia_ bir kerede olumlu bir şeyler paylaş" diyecekken,yeşil kısmı okumaya başladım...Şahsen daha ümit verici paylaşımlar bekliyorum..teşekkürler...

Baragyal 29 Aralık 2010 10:35
  8. Avatarı yok

TÜRK OLMAK

Türk olmak;

Hiç birşeyi yokken en mutlu olabilmek,ama varlığa kavuşduğunda en az memnun olup en çok şikayet eden olmakdır.

Ziyaretçi 29 Aralık 2010 02:38
  9. Avatarı yok

FIKRA :)

Msn Happy çok iyi..
    Türk olmak işde???

Ziyaretçi 29 Aralık 2010 02:34
  10. Avatarı yok

TÜRK OLMAK

Aklıma hemen gelen bir not ekleyeyim;
    Hayvanları çok sevdiğini söyleme maskesi ardına saklanıpda;
    bilumum mezarlıkları türbeleri bahçeleri birer hayvan besleme merkezine dönüştüren,doğasında çiğ yemek yemesi gereken hayvanlara pişmiş ev yemekleri yedirendir.Avlama bulma içgüdüsüyle donatılmış bu hayvanlara hazır yemek yedirerek doğasıyla oynayıp, bunun yanlış olduğunu beyan ettiğinizdede sizi hayvan düşmanı cahil vb yapan meslek zirveleri yapmış okumuş çalışmış emekli olmuş ...anaların size hakaret etme cesaretdir Türk olmak..

Ziyaretçi 29 Aralık 2010 02:31