-
YILIN SON GÜNÜ
Benimde birtane kaanım olmasını isterdim akşamları onunla dertleşmeyi ona içimi dökmeyi hayellerimi umutlarımı anlatmayı onunla yüzleşmeyi ona bakınca kendimi görmeyi.....Zamana ve yaşama dair herşey kim olursa olsun ister hayel ister gerçek birileriyle paylaşmak ne kadar güzel olurdu...
Umud ediyorum tüm açılar tüm hüzünler son olur tüm hayeler umutlar ve tüm güzellikler gerçekleşir yeni yıla girerken...İYİ SENELER -
TÜRK OLMAK
Çok üzgünüm..
Eleştirirken seni kırmak istememiştim,daha açıklayıcı olmalı ve eleştirimi tüm günlük mesajların için değilde sadece o mesajın için olduğunu özellikle belirtmeliydim.
Bilmeni isterim ki şu an kalp kırmanın verdiği huzursuzluk içindeyim
-
GECE
Alıntıpowerman16 adlı kullanıcıdan alıntıYouTube - Gece Yolcuları - Rüya || www.buyukrock.com ||
.....umarım tüm hayelindeki rüyalarla başbaşa güzel bir uyku çekmişsindir.çek diyemiyorum şu an sanırım rüyalardan uyanmılsındır..

-
TÜRK OLMAK
Demek paylaşımlarımı olumsuz buluyorsunuz !! Size fena halde teessüf ediyorum,başkada bir şey etmiyorum.
-
TÜRK OLMAK
Tam,Kendi kendime "ya! _mmia_ bir kerede olumlu bir şeyler paylaş" diyecekken,yeşil kısmı okumaya başladım...Şahsen daha ümit verici paylaşımlar bekliyorum..teşekkürler... -
TÜRK OLMAK
Türk olmak;
Hiç birşeyi yokken en mutlu olabilmek,ama varlığa kavuşduğunda en az memnun olup en çok şikayet eden olmakdır. -
-
TÜRK OLMAK
Aklıma hemen gelen bir not ekleyeyim;
Hayvanları çok sevdiğini söyleme maskesi ardına saklanıpda;
bilumum mezarlıkları türbeleri bahçeleri birer hayvan besleme merkezine dönüştüren,doğasında çiğ yemek yemesi gereken hayvanlara pişmiş ev yemekleri yedirendir.Avlama bulma içgüdüsüyle donatılmış bu hayvanlara hazır yemek yedirerek doğasıyla oynayıp, bunun yanlış olduğunu beyan ettiğinizdede sizi hayvan düşmanı cahil vb yapan meslek zirveleri yapmış okumuş çalışmış emekli olmuş ...anaların size hakaret etme cesaretdir Türk olmak..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE