Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Avatarı yok

KANDİLİN MÜBAREK OLSUN HAFİZE

mmıa senınde hafizenınde kandılı mubarek olsun.....hafıze senın ıkıkere mubarek olsunMsn Grin

Ziyaretçi 25 Şubat 2010 08:19
  2. Avatarı yok

DİNLERKEN YORULURMUSUN?

tencere-kapak Rofl

Ziyaretçi 23 Şubat 2010 09:54
  3. Avatarı yok

DİNLERKEN YORULURMUSUN?

hafizenın işi var bana kave yapmasını söledım oturup kahkahalar atıp kavemızı yudumluycaz sırf kave ıcmemın sebebı hafıze ıstedı dıye..... kırk yıl hatrı olurmus ya acaba dıyorum yanlışmı yaptım esır almasın bu kız benı..bır art nıyette gormuyom aama ınsallah öle degıldır..sevıyom ben bu hafızeyı bırak esır olmayı köle bıle olurum o benım kölem olduktan sonra....sevgıde böle bıseydır zaten .... ıkı ınsan bırbırıne köle oldumu hayat o kadar tatlı gecerkı hiç bır zorluk asılamaz degıldır...mmıa senın durumunda ıcler acısı cokkk uzuldum bu halıne ama bana anlatabılırsın azbucuk psıkologluk tarafım vardır...dınlerım senı ama bak anlatırken aglama olurmu..hayat okadar kısakı aglamaya vaktını ayırma efe sus tamam sustum hafızeeee..hadı kendıne ıyı bak mmıa.....

Ziyaretçi 23 Şubat 2010 08:16
  4. Avatarı yok

BENDE Kİ O,ONDA Kİ BEN

dızıyı ızleyıp boşa zaman harcamıssın..dızının adı zaten herseyı ozetlıyo.... aşık ol cezanı cek... Msn Grin düsünüyom düsünüyom duruyorum yıne dusunuyorum ve aklıma şu gelıyo tarıhımız devamlı acı ıle gecmıs acaba dıyorum bu acıtasyon olayı genlerımızdemı var...böle dızıler acılarımızı daha cok artırması ıcınmı ızlıyoruz...yanı bır bakımdan acıtasyon cekmek ıcın bır terapı yolumu...Msn Grin ama su en altta çokkkkkk guzel bır yazı yazmıssın benım cok hosuma gıttı...BENDE Kİ ONU,ONDA Kİ BEN İ"sevdim ben.şimdi bana bır guzellık yap bunu hafızeye benım agzımdan sole..bak yemın edıyorum sevmeye sevılmeye ıhtıyacım olmasa kesınlıkle solemem....bende ınsanım demı benımde yasamaya hakkım var...yasamam ıcınde bu sözu hafızeye sölıycksın..oldu solemedın dıyelım kıskanclık yaptın ..... o zamn ıntıharımı verır ve bunun tek suclusu sen olursun...bu yükü bence sen tasıyamazsın....Msn Grinyaaaa hem sende hamal tipi yokkı....Msn Grinşimdi kendıne ıyı bak mmıa cama cıktım haberını beklıyorum......kendıne ıyı bak mmıa......

Ziyaretçi 19 Şubat 2010 08:47
  5. Avatarı yok

DÜŞLERİME BEKLİYORUM

mmia benı anlıycagını bılıyodum...yoksa neden hafızeyı seveyım yada bızım fılm foto dızı artıstı olan pıpetsuyu..benı anladın ya benım dertlerımı bıldın ya sende psıkolog bır yön oldugunu farkettım...bırde şu ıltıfatı edemeden gecemıycem ınsan pozıtıf olmak ısterse sana bakması yeterlı....çok salladıysam uyar benı olurmu.......Msn GrinMsn Lipssealed

Ziyaretçi 18 Şubat 2010 08:08
  6. Avatarı yok

S.GÜNÜN KUTLU OLSUN HAFİZE

ne mutlu sevipde sevilenlere boynu bükük kalmayanlara bu güzel günde

Ziyaretçi 14 Şubat 2010 16:57
  7. Avatarı yok

HADİ GENE İYİSİN HAFİZE...

Allah hafizene zeval vermesin Msn Grin

Ziyaretçi 14 Şubat 2010 16:10
  8. _MMia_ - avatarı

14 ŞUBAT KUTLU OLSUN

Alıntı
    ymf adlı kullanıcıdan alıntı

bnm içinse boş bir tarih ne mutlu sevip sevilenlere mutluluklar bu yazıyı yazana yazılana

Teşekkür ederiz.
    Dilerim bir daha ki 14 şubatta senin sevgi dolu yazılarını da okuruz.
    Msn Rose bu yılki çiçeğin benden,seneye sevgilinden gelir inşaAllah.Msn Happy

_MMia_ 14 Şubat 2010 02:14
  9. _MMia_ - avatarı

DÜŞLERİME BEKLİYORUM

Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

Çok çok söyle tamam mı? HAFİZEEEMsn Sad

Ah efe ah..Msn Happy
    Vaz geç bu sevdadan.
    Hafize dediğin bir garip günlük,ağzı var dili yok...
    (Gerçi bir kadında aranıpda bulunmayan en büyük özellik de bu di mi)Msn Grin
    Anladım ben seniiMsn Wink
    Senin ex fazla gevezeydi sanırsamMsn Grin
    Sen genede...Neyse boşver..Msn Lipssealed

_MMia_ 14 Şubat 2010 02:06
  10. Avatarı yok

14 ŞUBAT KUTLU OLSUN

bnm içinse boş bir tarih ne mutlu sevip sevilenlere mutluluklar bu yazıyı yazana yazılana

Ziyaretçi 14 Şubat 2010 01:28