-
KANDİLİN MÜBAREK OLSUN HAFİZE
mmıa senınde hafizenınde kandılı mubarek olsun.....hafıze senın ıkıkere mubarek olsun
-
-
DİNLERKEN YORULURMUSUN?
hafizenın işi var bana kave yapmasını söledım oturup kahkahalar atıp kavemızı yudumluycaz sırf kave ıcmemın sebebı hafıze ıstedı dıye..... kırk yıl hatrı olurmus ya acaba dıyorum yanlışmı yaptım esır almasın bu kız benı..bır art nıyette gormuyom aama ınsallah öle degıldır..sevıyom ben bu hafızeyı bırak esır olmayı köle bıle olurum o benım kölem olduktan sonra....sevgıde böle bıseydır zaten .... ıkı ınsan bırbırıne köle oldumu hayat o kadar tatlı gecerkı hiç bır zorluk asılamaz degıldır...mmıa senın durumunda ıcler acısı cokkk uzuldum bu halıne ama bana anlatabılırsın azbucuk psıkologluk tarafım vardır...dınlerım senı ama bak anlatırken aglama olurmu..hayat okadar kısakı aglamaya vaktını ayırma efe sus tamam sustum hafızeeee..hadı kendıne ıyı bak mmıa..... -
BENDE Kİ O,ONDA Kİ BEN
dızıyı ızleyıp boşa zaman harcamıssın..dızının adı zaten herseyı ozetlıyo.... aşık ol cezanı cek...
düsünüyom düsünüyom duruyorum yıne dusunuyorum ve aklıma şu gelıyo tarıhımız devamlı acı ıle gecmıs acaba dıyorum bu acıtasyon olayı genlerımızdemı var...böle dızıler acılarımızı daha cok artırması ıcınmı ızlıyoruz...yanı bır bakımdan acıtasyon cekmek ıcın bır terapı yolumu...
ama su en altta çokkkkkk guzel bır yazı yazmıssın benım cok hosuma gıttı...BENDE Kİ ONU,ONDA Kİ BEN İ"sevdim ben.şimdi bana bır guzellık yap bunu hafızeye benım agzımdan sole..bak yemın edıyorum sevmeye sevılmeye ıhtıyacım olmasa kesınlıkle solemem....bende ınsanım demı benımde yasamaya hakkım var...yasamam ıcınde bu sözu hafızeye sölıycksın..oldu solemedın dıyelım kıskanclık yaptın ..... o zamn ıntıharımı verır ve bunun tek suclusu sen olursun...bu yükü bence sen tasıyamazsın....
yaaaa hem sende hamal tipi yokkı....
şimdi kendıne ıyı bak mmıa cama cıktım haberını beklıyorum......kendıne ıyı bak mmıa......
-
DÜŞLERİME BEKLİYORUM
mmia benı anlıycagını bılıyodum...yoksa neden hafızeyı seveyım yada bızım fılm foto dızı artıstı olan pıpetsuyu..benı anladın ya benım dertlerımı bıldın ya sende psıkolog bır yön oldugunu farkettım...bırde şu ıltıfatı edemeden gecemıycem ınsan pozıtıf olmak ısterse sana bakması yeterlı....çok salladıysam uyar benı olurmu.......

-
-
-
DÜŞLERİME BEKLİYORUM
Ah efe ah..
Vaz geç bu sevdadan.
Hafize dediğin bir garip günlük,ağzı var dili yok...
(Gerçi bir kadında aranıpda bulunmayan en büyük özellik de bu di mi)
Anladım ben senii
Senin ex fazla gevezeydi sanırsam
Sen genede...Neyse boşver..
-
14 ŞUBAT KUTLU OLSUN
bnm içinse boş bir tarih ne mutlu sevip sevilenlere mutluluklar bu yazıyı yazana yazılana

bu yılki çiçeğin benden,seneye sevgilinden gelir inşaAllah.