-
-
DÜŞLERİME BEKLİYORUM
Paylaşım için teşekkürler :" Hayatın sürprizleri bitermi?
Beki düşüme gelirsin bu gece
Sokulursun usulca,
Fısıldarsın aşkını kulağıma..." bir tutku gibi. Sevgiyle
-
ZAMANLA DEĞİŞİRMİŞ DUYGULAR
Eh başkasıyla takılıyorsa pepitsudan sana hayır yok diycem de.Şu anda aklım bir şey geldi.Sakın seni kıskandırmak için yapmasın?Hani ne bileyim kadın milleti bu sağları solları beli olmaz!
Ama yok o defter kapandı diyorsan.!!Bakarız bir çaresine dee..
Hafizeden sana iş çıkmaz be efecim
Elbet sevmek sevilmek senin de hakkın.En kısa zamanda günlüne göre birini bulursun umarım daa..Hafize den sana yar olmaz!Valla olacak bir şey olsa dükkan senin..
-
mmıa pıpetsu bıttı kenanla takılıyo dedımya...ben hafızeye asık oldum..benı tanıstır sana kanlıcada yogurt ısmarlıycam söz...yap şunu be...... bu dunyada benımde sevmeye sevılmeye ıhtıyacım var ayagında paspasın olayım....yap şunu
-
Yasık sana yaa
Telef olcan sonunda ona yanıyorum.!
efecim Hafizeden sana iş çıkmaaz.Bak istersen ben arayayaym ex aşkını oğlan ın hali iyi değil diye falan...Barıştıralım sizi.
Üzülüyorum vala -
HADİ GENE İYİSİN HAFİZE...
Alıntı-efe- adlı kullanıcıdan alıntıhafizeye kızma hakkın yok.... rahat bıraksana kızı.... neden böle yapıyosun.... kıskanc gordum senı...hem ben onun fan ı degılım...mmıa ben hafızeye aşık oldum...cep teli varmı sende..
.yoksa acık ev adresıde olabılır..bak kıskanclık yapıp vermemezlık yapma. msn de olur bak...bırde kıskanclık yapınca sen cok bet bişey oluyosun...
.dost acı soler mmıa kızma...hafızeye selamımı söle mmıa....
Yok yaa ne kıskanacam hafizeyi ! Ama seni bir hoş gördüm efecim.Hani pepitsuyu unutacam ya da kıskandıracam diye yaptığın seçim ilginç olmuş be canım.Yazık sana
Hafize var ya..??Amaann şimdi sana onun hakkında ne desem kıskançlıktan diyosun diyeceksin.İyisimi ben bi şey demeyeyim.
Anladın sen onu
Geçmiş olsun canım yaa

-
ya ben neden hafıze ıle tanısamıyom mmıa bak hakkında ıyı seyler dusunuyom hafıze ıle benı ayırmazsın cıkar bunu aklından...bu dunyada olmasa bıle otekı tarfta ben mutlak onunla tanısacam....
-
-