Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Avatarı yok

DÜŞLERİME BEKLİYORUM

Çok çok söyle tamam mı? HAFİZEEEMsn Sad

Ziyaretçi 13 Şubat 2010 13:14
  2. mustakar - avatarı

DÜŞLERİME BEKLİYORUM

Paylaşım için teşekkürler :" Hayatın sürprizleri bitermi?
    Beki düşüme gelirsin bu gece
    Sokulursun usulca,
    Fısıldarsın aşkını kulağıma..." bir tutku gibi. Sevgiyle

mustakar 12 Şubat 2010 22:19
  3. _MMia_ - avatarı

ZAMANLA DEĞİŞİRMİŞ DUYGULAR

Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

mmıa pıpetsu bıttı kenanla takılıyo dedımya...ben hafızeye asık oldum..benı tanıstır sana kanlıcada yogurt ısmarlıycam söz...yap şunu be...... bu dunyada benımde sevmeye sevılmeye ıhtıyacım var ayagında paspasın olayım....yap şunu Msn Disappointed

Eh başkasıyla takılıyorsa pepitsudan sana hayır yok diycem de.Şu anda aklım bir şey geldi.Sakın seni kıskandırmak için yapmasın?Hani ne bileyim kadın milleti bu sağları solları beli olmaz!Msn Wink
    Ama yok o defter kapandı diyorsan.!!Bakarız bir çaresine dee..
    Hafizeden sana iş çıkmaz be efecimMsn SadElbet sevmek sevilmek senin de hakkın.En kısa zamanda günlüne göre birini bulursun umarım daa..Hafize den sana yar olmaz!Valla olacak bir şey olsa dükkan senin..Msn Grin

_MMia_ 12 Şubat 2010 02:11
  4. Avatarı yok

Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Yasık sana yaaMsn ConfusedTelef olcan sonunda ona yanıyorum.!
    efecim Hafizeden sana iş çıkmaaz.Bak istersen ben arayayaym ex aşkını oğlan ın hali iyi değil diye falan...Barıştıralım sizi.
    Üzülüyorum vala

mmıa pıpetsu bıttı kenanla takılıyo dedımya...ben hafızeye asık oldum..benı tanıstır sana kanlıcada yogurt ısmarlıycam söz...yap şunu be...... bu dunyada benımde sevmeye sevılmeye ıhtıyacım var ayagında paspasın olayım....yap şunu Msn Disappointed

Ziyaretçi 11 Şubat 2010 08:26
  5. _MMia_ - avatarı

Alıntı

ya ben neden hafıze ıle tanısamıyom mmıa bak hakkında ıyı seyler dusunuyom hafıze ıle benı ayırmazsın cıkar bunu aklından...bu dunyada olmasa bıle otekı tarfta ben mutlak onunla tanısacam....Msn Confused

Yasık sana yaaMsn ConfusedTelef olcan sonunda ona yanıyorum.!
    efecim Hafizeden sana iş çıkmaaz.Bak istersen ben arayayaym ex aşkını oğlan ın hali iyi değil diye falan...Barıştıralım sizi.
    Üzülüyorum vala

_MMia_ 11 Şubat 2010 02:42
  6. _MMia_ - avatarı

HADİ GENE İYİSİN HAFİZE...

Alıntı
    BiRuMuT adlı kullanıcıdan alıntı

Tuttum ben bu hafizeyi her eve lazım Msn Grin

Evet yaa...Sende yaz senin de olsunMsn WinkHerkesin hafizesi kendine.Msn Grin

_MMia_ 11 Şubat 2010 02:36
  7. _MMia_ - avatarı

HADİ GENE İYİSİN HAFİZE...

Alıntı

hafizeye kızma hakkın yok.... rahat bıraksana kızı.... neden böle yapıyosun.... kıskanc gordum senı...hem ben onun fan ı degılım...mmıa ben hafızeye aşık oldum...cep teli varmı sende..Msn Grin.yoksa acık ev adresıde olabılır..bak kıskanclık yapıp vermemezlık yapma. msn de olur bak...bırde kıskanclık yapınca sen cok bet bişey oluyosun...Msn Grin.dost acı soler mmıa kızma...hafızeye selamımı söle mmıa....

Msn Grin Yok yaa ne kıskanacam hafizeyi ! Ama seni bir hoş gördüm efecim.Hani pepitsuyu unutacam ya da kıskandıracam diye yaptığın seçim ilginç olmuş be canım.Yazık sanaMsn Confused

Hafize var ya..??Amaann şimdi sana onun hakkında ne desem kıskançlıktan diyosun diyeceksin.İyisimi ben bi şey demeyeyim.
    Anladın sen onuMsn Wink Geçmiş olsun canım yaaMsn TongueMsn Grin

_MMia_ 11 Şubat 2010 02:34
  8. Avatarı yok

ya ben neden hafıze ıle tanısamıyom mmıa bak hakkında ıyı seyler dusunuyom hafıze ıle benı ayırmazsın cıkar bunu aklından...bu dunyada olmasa bıle otekı tarfta ben mutlak onunla tanısacam....Msn Confused

Ziyaretçi 10 Şubat 2010 13:18
  9.  
    Ziyaretçi 10 Şubat 2010 03:50
  10. Avatarı yok

HAYATTAN 5

pipetsu koş gel

Ziyaretçi 29 Ocak 2010 14:49