-
-
HADİ GENE İYİSİN HAFİZE...
hafizeye kızma hakkın yok.... rahat bıraksana kızı.... neden böle yapıyosun.... kıskanc gordum senı...hem ben onun fan ı degılım...mmıa ben hafızeye aşık oldum...cep teli varmı sende..
.yoksa acık ev adresıde olabılır..bak kıskanclık yapıp vermemezlık yapma. msn de olur bak...bırde kıskanclık yapınca sen cok bet bişey oluyosun...
.dost acı soler mmıa kızma...hafızeye selamımı söle mmıa.... -
HAYATTAN 5
bende böle şiirler yazar okurdum ama artık ne yazıyom ne okuyom sebebe gelınce pıpetsu,dan
ayrılınca aşk yalan oldu be mmia onun ıcın şiirini hiçmi hiç beyenmedım ve okumadım...okumıycamda.....hafizeyi okuycam....
-
-
-
HAYATTAN 4
mmia ya ben hafızeyı merak ettım nerde o neden yok artık ben hafızeyı ne guzel okuyodum ama hafıze yok... hafızeyı yaz ya.......mmia bak eger hafıze yoksa artık okumıycam yazılarını yorumda yapmıycam..bizi böle bırakmaya hakkında yok eger yazmazsan hakkında yasal işlem baslatmak zorunda kalcam yani anlıycagın eger hafıze yoksa hakkında suç duyurusunda buluncam....
.............ben hafızeyı özledımmmmm
-
Canım sıkkın be Hafize !
Arkadaşlar relax..Yanlış alarmm...Yok öyle bir şey ben yanlış anlamışım
Gerçi tilki kürkçü muhabbeti iyiydi ama,öyle bir şey olduğunda yakarım dükkanı dımdızlak kalıverir tilki haberi olmaz...
Efecim madem ki erkeksin tüm çekiştirmelere göğüs germek zorundasın hemcinslerin adına...Zira kadın milletiyiz, işimiz bu
-
Canım sıkkın be Hafize !
oooo yıne basladınız erkeklerı cekıstırmeye....bir espırı olsun dıye bır yazı yazdım masallah dukkan acmıssınız acaba hangı kurk daha ıyıdır onunda yorumunuda yazsaydınız
aldatılan olmamak ıcın bana kalırsa erkegın kafasını fazla sısırmeyın yeter.... kurkcu dukkanını kapatır bır elmas dukkanı olursunuz...ya demıyeyım bugunde hıkmetlı soz dıyom ama yıne agzımdan cıkıverdı...
-
Canım sıkkın be Hafize !
lafin gelisi demekkk..lafin geliside olsa kürkcü dükkani yaptin ya...bence hic birimiz kürkcü dükkani degiliz erkek olmasi ona herseyi yapip geri gelme lükxünu vermez canim... -
Canım sıkkın be Hafize !
oo bikerem lafin gelisi hayatim erkek yapar eder ama pisman olur geri gelir o anlamda demistim ama bu her defasinda tekrar ediliyosa her pisman olusundada af edilmez