Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. _MMia_ - avatarı

SENİ SEVİYORUM ...

Baaddin yeni fenomenim. O konuşunca kimseye diyecek bir şey kalmıyor.
    Eskiden "Sen sus, gözlerin konuşsun" du Şimdi Herkes sussun, Baaddin konuşuyor oldu Msn WinkMsn Grin

_MMia_ 13 Kasım 2013 21:56
  2. seramiksır - avatarı

SENİ SEVİYORUM ...

Alıntı
    kosovalı hulya adlı kullanıcıdan alıntı

Adamım yaa bayılıyorum Baaddine : ))))))

Msn Happybende

seramiksır 13 Kasım 2013 15:57
  3. kosovalı hulya - avatarı

SENİ SEVİYORUM ...

Adamım yaa bayılıyorum Baaddine : ))))))

kosovalı hulya 13 Kasım 2013 10:12
  4.  
    seramiksır 12 Kasım 2013 22:52
  5. diabloazul - avatarı

10 KASIM

11 kasım 1938 sonumuzun başlangıcıydı. O' bunla omuz omuza yürüyenler ve aynı yöne bakanlar ne yazık ki O'nu anlamayanlarmış. Birdaha vücuda gelmez öyle bir ruh. Ama az da olsa onu anlayabilecek genç bir nesil var. Hani derler yagüneşi kırpıp yıldız yapmışlar.
    teşekkürler paylaşımına...

diabloazul 11 Kasım 2013 08:14
  6.  
    Baragyal 10 Kasım 2013 21:01
  7. _MMia_ - avatarı

DİLEK AĞACI

Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Yaratıcımızın affına sığınıyorum,rabbim beni bağışla...güzel temennileriniz için teşekkür ederim..Msn Happy

Bağışlar üzülme sen, kullarının kalbini bilir O Msn Happy

Teşekküre değmez. Dualarımıza ne kadar çok kişiyi dahil edersek, Allah'ın rahmetini o kadar genişletmiş oluruz. Msn Happy

_MMia_ 10 Kasım 2013 20:56
  8. Baragyal - avatarı

DİLEK AĞACI

Yaratıcımızın affına sığınıyorum,rabbim beni bağışla...güzel temennileriniz için teşekkür ederim..Msn Happy

Baragyal 10 Kasım 2013 20:28
  9. _MMia_ - avatarı

DİLEK AĞACI

Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Hatırladığım kadarıyla şöyle bir söz vardı..<< İhtiyar insanlar meyvesiz ağaca benzer,gölgesi yeter<< Dilek ağacıda birçok ümitsize ümit vermiş ,hayallere basamak olmuş işte,bu kadarıda yeter bence..

Aman, dilek ağacına da laf söyletmezmiş.Msn Tongue İyi tamam demedim bir şey Msn Lipssealed Zaten gariban ağaçlar oto yollara , toplu konutlara kurban edip duruluyor. içim cız ediyor valla Msn Sad

Dilek kısmına gelince.. Allahtan istemek lazım ve de meleklerden. Dua ile canı gönülden istersen olmayacak şey yok..

Allah tüm hayırlı dileklerini versin, hayallerini gerçekleştirsin sevgili Baragyal Msn Happy

_MMia_ 9 Kasım 2013 03:03
  10. _MMia_ - avatarı

BENDE İSTİYORUM....

Alıntı
    seramiksır adlı kullanıcıdan alıntı

darısı senin başına ozaman Msn Happy
    kitap okumaya başlarsam 5-10 sayfayla kalamıyorumMsn Happy

Amin canım Msn Happy

Kitap okurken 5-10 sayfada kalma tabii. Oku, okumaktan kime zarar gelmiş ki. Okumayanlar da okusa keşke.

_MMia_ 9 Kasım 2013 02:55