Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Avatarı yok

DeLiLiK Mi DahiLiKMi ?? BunLar DelirMiş

(ÜSTÜN ZEKA 130 ÜSTÜ IQ DİYORLAR SANIRIM BUNLAR 160 IQ ÜZERİ)ÜSTÜN ZEKALILAR EĞİTİLİRSE DÜNYAYA ARMAĞAN,EĞİTİLEMEZSE BELA DİYORLAR..

Ziyaretçi 17 Ekim 2008 23:20
  2. Avatarı yok

Afşin - Elbistan'da Dövülen İşçiler ...

bu haber tamamiyle asılsız ben k.maraş elbistanda yaşıyorum,bu olay Sütçü imam üniversitesi elbistan kampüsü civarında oldu ve olayın nedeni asılan pkk bayrağı sonrası tahrik olmuş üniversite gençleri tarafından pkklılar dövülmüştür... sarı-kırmızı-yeşil renkli paçavrayı asanlar dayak yedi.

basın öyle bi çarpıttı ki, işe alınmayı hazmedemeyen elbistanlı gençler şehitleri alet ederek doğu kökenlileri linç etti oldu olay.yazıklar olsun böyle basına iki gün önce show dünde atv yayınladı

Ziyaretçi 17 Ekim 2008 16:17
  3. Avatarı yok

İşte Galatasaray ve Fenerbahçe’yi Birleştiren Genç

Taraftarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum.Öncelikle insanlık adına,destek olan herkese teşekkürler

Ziyaretçi 17 Ekim 2008 10:17
  4. Avatarı yok

Bir Kadın Ne İster...

10781139405681ud5
    1339ytl??

yaşasın nil karaibrahimgil-gillerden tektaşını kendi alabilen kadınlar diyor tektaşın ne işe yaradığını şiddetle merak ediyorum ..ööle parmağında duran, parlak işlevsiz bi nesne işte

Ziyaretçi 7 Ekim 2008 14:34
  5. Avatarı yok

Bir Kadın Ne İster...

Valla di mi ? Bimeksteki fiyatlarına baktım .Creative'i beğendim . .Karar verdim ama bir de alabilsem .(ücret günü ,kredi kartı ,limit aşımı vs uzun hikaye..)

Ziyaretçi 7 Ekim 2008 12:24
  6. The Unique - avatarı

Bir Kadın Ne İster...

Kadın ne ister Uf ister ama alabilirse Msn Grin

The Unique 7 Ekim 2008 08:53
  7.  
    Ziyaretçi 6 Ekim 2008 23:52
  8. Avatarı yok

Bir Kadın Ne İster...

bir kadın bilgisayarına yeni ses kartı ister (ya tamam her kadın değil bir kadından söz ediyorduk di mi burda)

Ziyaretçi 6 Ekim 2008 23:36
  9. The Unique - avatarı

Bir Kadın Ne İster...

Alıntı

post oldmcukss duygu seni seviyorum

Msn GrinMsn Grin

The Unique 6 Ekim 2008 23:08
  10. Avatarı yok

Bir Kadın Ne İster...

Bir kadın herşey kendi olsun ister....
    Erkekde köprüyü geçene kadar herşeye evet der.
    Örnegin : Kadın Erkek eşitligi Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyEvlenene kadar..................

Hayatta herşey köprüyü geçene kadardır....................

Ziyaretçi 6 Ekim 2008 20:44