-
kırlangıçın aşkı
Yaşarken bilinmeyenler..
Seçim bizlere sunulur bazen..
Sonucuna katlanacaksak eğer kararı vermeden iyi düşünmek gerek... -
kırlangıçın aşkı
Birçok şeyin değeri kaybettikten sonra anlaşılır...Hayatta keşkelere yer yoktur...Çünkü keşkelerin telafisi olmaz.
Elimizdekinin değerini bilmek,keşkelerin yerini iyikilere bırakması dileğiyle...
Daha önce okuduğum bir yazıydı .Ve yine aynı beğeni ve hüzünle okudum.Teşekkürler.. -
-
-
-
-
Bir Annenin Kızına Verdiği NasihatLerr
Alıntı_MMia_ adlı kullanıcıdan alıntıSanırım dip not olarakda;zengin bir koca bul ev kadını ol,çalışmak zorunda kalma...diyede eklemiştir valide hanım.
Gerçi artık kadının çalışması sadece maddi zorlukdan değil,insan olmanın üretken olmanın gereğinden...
Günümüz çalışma şartlarında kadının kocasını kapıda karşılaması falan zor ama öte yandan evlilikte esas olan saygı sevgi hoşgörü ve uyum adına çoğu söylenenlere katılıyorum.Ama tek taraflı değil. Karşılıklı.

-
Bir Annenin Kızına Verdiği NasihatLerr
Alıntı_MMia_ adlı kullanıcıdan alıntıSanırım dip not olarakda;zengin bir koca bul ev kadını ol,çalışmak zorunda kalma...diyede eklemiştir valide hanım.
Gerçi artık kadının çalışması sadece maddi zorlukdan değil,insan olmanın üretken olmanın gereğinden...
Günümüz çalışma şartlarında kadının kocasını kapıda karşılaması falan zor ama öte yandan evlilikte esas olan saygı sevgi hoşgörü ve uyum adına çoğu söylenenlere katılıyorum.Ama tek taraflı değil. Karşılıklı.