Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1.  
    Ziyaretçi 3 Nisan 2012 08:24
  2. Avatarı yok

İYİ UYKULAR TÜRKİYE...

Yıl 2000..Yer U.S.A asgari ücret eyaletlere göre değişsede ortalama 8 $ saat başı..
    günde 10 sat çalışsa 30 günle çarpsa babalar gibi 2400 $ aylığı vardır..

Onsu 279 $ dan yaklaşık 8,5 ons altın kazanıyordu ortalama..
    yıl 2012 maaşlar hemen hemen aynı...
    Onsu 1675 $ dan 1,5 ons ortalama altın kazanıyor..

Amerikalılara iyi uykular dilemelimiyiz? Msn Happy

Ziyaretçi 3 Nisan 2012 00:38
  3. _MMia_ - avatarı

GÜNÜN ŞİİRİ

Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

AŞK....var işin içinde.

Öylemi? Bahar gelmiş de olabilir? Msn Happy

_MMia_ 2 Nisan 2012 23:44
  4. Baragyal - avatarı

GÜNÜN ŞİİRİ

AŞK....var işin içinde.

Baragyal 2 Nisan 2012 22:41
  5. Avatarı yok

TEMEL'İN HAVA DURUMU...... :))))

taşın yerden yukseklıgı ne kadar.eger yuksek degılse bu tahmınlerın hepsı yanlış..fızık kurallarına aykırı...bu taşı kadavraya yatırıp anatomısını ıncelemek lazım.... çok ınce bır konu... saol mmıa ugrasmam ıcın bana bır durum olusturdugun ıcın sen harıkasın..... No Angel

Ziyaretçi 2 Nisan 2012 12:52
  6. Avatarı yok

BEĞENİLEBİLİYORUMMM :)))

bu arada bana yazdıgın cevapta son kelımelerde kırıldım özurdılemenı beklıyorum..canım cok acıdı...ne demek öle gölge etme baska ihsan istemez der gıbı....kelımelerde eger cıddıysen gölge neki görunmez olabılırım öle bır yetenegım var benım....bu arada senı tiiii aldıgım ıcınmı bunlar eger onun ıcınse ben dunyayı tııııye alıyorum.....Hayatın neresinden bakarsan bak niç bir şeyi fazla ciddiye almaya değmez..Hayatın kendini bile..Hızlıca geçer,pat diye biter..(hayat bıtmeden özurdıleeeeeeeeeee)Msn Tongue

Ziyaretçi 2 Nisan 2012 12:45
  7. Avatarı yok

BEĞENİLEBİLİYORUMMM :)))

dikkatımı ceken bır durum oldu.senınle paylaşmazsam çıldırırım mmıa ..depresyon ılacım benım.....Msn Grinbeğen butonu koyulmuş ama begenme butonu neden yok madem eylem yapıyosun bu durumu neden ele almadın sen ne zaman keser olmayı bırakıp testere gıbı olmayı denemıyosun hıc anlamadım..tabııı yazılar guzel kendıne guven var egolar en ust sevıyede hihihihihhhhiiii.yok korkum sen degılde ya hafızemde sana benzerse dıyelım benzedı bana da bulasırsa dıyelım bulastı benden dunyaya bulasırsa hıc dusundunmu bu durumu.lutfen bu durum ıcınde mucadelını ver sen azımlı bır ınsansın senın eylemlerının karsısında kım ne yapabılırkı.senınleyız mııa sen harıkasın hem dunyada teksın sen mmıa...eger olurda gaz yeterlı gelmedı dersen daha fazlasını yaparım.....kendıne ıyı bak unutulmamak dılegıyle.....

Ziyaretçi 2 Nisan 2012 12:35
  8.  
    seramiksır 2 Nisan 2012 09:51
  9. seramiksır - avatarı

TEMEL'İN HAVA DURUMU...... :))))

en azından hata yok,yanılma yokMsn HappyMsn Rose

seramiksır 2 Nisan 2012 09:48
  10.  
    Ziyaretçi 2 Nisan 2012 09:32