Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1.  
    Ziyaretçi 29 Mart 2012 14:05
  2. Avatarı yok

FUZULİ^den

MüthişşşşMsn Happy

Ziyaretçi 29 Mart 2012 12:51
  3. Avatarı yok

YILMAZ ÖZDİL'den

birde dersaneler kapatılacak hepden işsizlikle boğuşacağız

Ziyaretçi 29 Mart 2012 12:49
  4.  
    Ziyaretçi 29 Mart 2012 11:36
  5.  
    seramiksır 29 Mart 2012 09:21
  6. seramiksır - avatarı

YILMAZ ÖZDİL'den

Kırık karneden çok...
    Kırık kalp var bu ülkede

Msn RoseMsn RoseMsn RoseMsn RoseMsn RoseMsn RoseMsn Rose

seramiksır 29 Mart 2012 09:19
  7. seramiksır - avatarı

FUZULİ^den

Msn RoseMsn Upemeğine sağlık kardeşim

seramiksır 29 Mart 2012 09:16
  8. _MMia_ - avatarı

BEĞENİLEBİLİYORUMMM :)))

Alıntı
    Bluesorrow adlı kullanıcıdan alıntı

evet öyle komik geldiki yazdıkların gözüme battın Msn Happy duramadım yazdım. haktan hukuktan bahsederken yoruma açık bir günlük mesajı ekleyip hoşuna gitmeyen bir yorum gördüğünde egon mu acıdı? bak lutfedip yukarıdaki yazdıklarına da cevap veriyorum işte sana sevinmen için bir neden daha. ayrıca seninle empati kuramayacak kadar farklı bir yerden bakıyorum hayata. eh ben de ne diyeyim kompleksine sağlık (nokta)

İlk cümlende olayı çözmüşsün şekerim Msn Happy Ben yazarken keyif alıyorum,okuyanlarda hayatın gailesinden biraz olsun uzaklaşıyorlarsa ne mutlu ..Msn Happy
    Ego dediğin balon gibi bişey;şişer,iner..Acımaz yani.Yorumun niteliği de hiç farketmez..Maksat muhabbet..Eh bizde muhabbetin belini kırdık sayılırMsn Wink
    Hayatın neresinden bakarsan bak niç bir şeyi fazla ciddiye almaya değmez..Hayatın kendini bile..Hızlıca geçer,pat diye biter..
    Neyse... Katılımın için teşekkürler .

_MMia_ 29 Mart 2012 01:06
  9. Avatarı yok

BEĞENİLEBİLİYORUMMM :)))

evet öyle komik geldiki yazdıkların gözüme battın Msn Happy duramadım yazdım. haktan hukuktan bahsederken yoruma açık bir günlük mesajı ekleyip hoşuna gitmeyen bir yorum gördüğünde egon mu acıdı? bak lutfedip yukarıdaki yazdıklarına da cevap veriyorum işte sana sevinmen için bir neden daha. ayrıca seninle empati kuramayacak kadar farklı bir yerden bakıyorum hayata. eh ben de ne diyeyim kompleksine sağlık (nokta)

Ziyaretçi 28 Mart 2012 20:11
  10. seramiksır - avatarı

GELECEĞİNİ BİLİYORDUM...

gerçek dostluk böyle bişeyMsn RoseMsn Up

seramiksır 28 Mart 2012 13:17