kainatta bir kum tanesi kadar bile bir yer işgal edemezken insanoğlunda ki bu garip kompleksleri anlamak gerçekten güç. öyle ki kendi içinde seferberlik ilan edip bunu ciddi ciddi yaşayacak kadar patolojik bir boyuta ulaşabiliyor görüldüğü üzre. internet aleminde milyarlarca siteden biri kimini şöyle bir bakıp geçtiği, kiminin ara sıra girip birşeyler paylaşıp vakit geçirmekten hoşlandığı bir yer.beğen butonu çalışmıyormuş bu bir facia!!!! beğenilmek bu kadar mı önemli bu kadar mı küçük bu kadar mı boş kimi insanların dünyaları. canım nasıl sevinmiş
geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum 
.bildim bileli beğenildiğimi hissederim (megalomani olabilir,gerçi o büyüklük hastalığı ama olsun idare eder))de illa kulak duyacak,göz görecek..İyi insan olma çabam,yaptığım ibadetler de Allah'ın beğendiği kullar arasında olmak isteğinden başka bir şey değilTekrar altını çiziyorum..Beğeni durumları oldukca önemli benim için anlayacağınız.(Kimin için değilki?)
Bu arada,
İnternet denizindeki,küçücük bir sitede minicik bir kum tanesi sizinde gözünüze batmış demekki..Şöyle bir bakıp geçememiş ,takılıp kalmışsınız..Üstelik kendinizi tutamayıp bir empati ardından gereksiz bir sempatı kurmaya çalışmış (canım nasıl sevinmiş
miş hıh
) olup yorum bile yazmışsınız...Tanı ve tespitler için kafa yorulmuş,araya felsefik cümleler oturtulmuş..Acaba niye?.Ne diyim zahmetinize sağlık arkadaşım.

Şekerim yazımın son bölümünü gözden kaçırdın galiba...
Teşekkür ederim .