Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. _MMia_ - avatarı

BEĞENİLEBİLİYORUMMM :)))

Alıntı
    Bluesorrow adlı kullanıcıdan alıntı

kainatta bir kum tanesi kadar bile bir yer işgal edemezken insanoğlunda ki bu garip kompleksleri anlamak gerçekten güç. öyle ki kendi içinde seferberlik ilan edip bunu ciddi ciddi yaşayacak kadar patolojik bir boyuta ulaşabiliyor görüldüğü üzre. internet aleminde milyarlarca siteden biri kimini şöyle bir bakıp geçtiği, kiminin ara sıra girip birşeyler paylaşıp vakit geçirmekten hoşlandığı bir yer.beğen butonu çalışmıyormuş bu bir facia!!!! beğenilmek bu kadar mı önemli bu kadar mı küçük bu kadar mı boş kimi insanların dünyaları. canım nasıl sevinmiş Msn Happy geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum Msn Grin

Ahh evet;benim için beğenilmekten daha mühim bir şey yok bu dünyada(kimin varki).Bu sitedeki "beğen butonu"ne ki! Her gece aynaya sorarım (Ayna ayna söyle bana dünyada en güzel kim acaba)"Sen" dediğini varsayarak rahatça uyurum.Angelina Jolie,Jennifer Aniston....falan dediğini varsaysam varya..bana ayna dayanmaz..Sadece o mu ; çocukluğumdan beri aile bireylerine,arkadaşlarıma ,çevremdeki herkese durup durup sorarım "Beni beğeniyormusun?diye.Allahtan cevaplar hep olumlu olur Msn Happy.bildim bileli beğenildiğimi hissederim (megalomani olabilir,gerçi o büyüklük hastalığı ama olsun idare eder))de illa kulak duyacak,göz görecek..İyi insan olma çabam,yaptığım ibadetler de Allah'ın beğendiği kullar arasında olmak isteğinden başka bir şey değilTekrar altını çiziyorum..Beğeni durumları oldukca önemli benim için anlayacağınız.(Kimin için değilki?)Msn Wink

Bu arada,
    İnternet denizindeki,küçücük bir sitede minicik bir kum tanesi sizinde gözünüze batmış demekki..Şöyle bir bakıp geçememiş ,takılıp kalmışsınız..Üstelik kendinizi tutamayıp bir empati ardından gereksiz bir sempatı kurmaya çalışmış (canım nasıl sevinmiş Msn Happymiş hıh Msn Sarcastic) olup yorum bile yazmışsınız...Tanı ve tespitler için kafa yorulmuş,araya felsefik cümleler oturtulmuş..Acaba niye?.Ne diyim zahmetinize sağlık arkadaşım.Msn Tongue

_MMia_ 28 Mart 2012 02:36
  2. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

şizofren belırtılerı bunlar...net yoluyla bulasıldıgını ıdıa eden tıp sekteründekı hekımlerımız uyarıyor asırı derece pc ıle basbasa kalmayınız cep tel ları ıle 30 sanıyeyyı gecmıycek sekılde konusunuz bakın mmıayı kaybettık kobay olmasını hıc ıstemezdım ama.....bırılerı örnek teskıl etmek zorunda idi...neyse mmiadan duamızı esırgemeyelım arkadaslar....ıyı bır ınsan guzel bır arkadas ıyı bır dost Msn Grin (3 elham 1 kulhu okuyalım.)...........başımız sağolsunnnn........

Yok anacım şizofreni değil;obsesif kompülsif deniyo bunun benzeri durumlara.Yani takıntılı olmak kii bu da değil aslında; benimki sadece ....Amaann neyse ne çok merak ediyorsan Hafizeye sor o anlatsın...Msn Tongue
    Pc başında geçen zaman konuşunda haklısın, pc başında durmayınca kendine,evine,ailene,kitaplarına ayırdığın zaman artıyor ki bu da yabana atılacak bir şey değil....Yaptığım eylemin bana en büyük katkısı bu oldu diyebilirim.
    Deneklik !!İyiymişMsn Sarcastic
    Dua herzaman herkese lazım.Ruha fatiha sevaptır;yaşarken sağlığa iyiliğe dua etmek dahada sevap.Msn Happy
    Neyse,desteğine teşekkürler...
    Bir arkadaşım vardı bu gibi durumlarda şöyle derdi"Şefaatinden vazgeçtim ,mezarıma taş atma"

_MMia_ 28 Mart 2012 01:49
  3. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    seramiksır adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Happysanırım kötü bir denemeydiMsn Rose

dimi ama Msn Wink

_MMia_ 28 Mart 2012 01:25
  4. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    _Yağmur_ adlı kullanıcıdan alıntı

Daha önce yazayım dedim vaktim olmadı BEĞEN butonu deneme amaçlı kaldırılmıştı. Gözün aydın Hafize.

Msn Lipssealed Şekerim yazımın son bölümünü gözden kaçırdın galiba...Msn Sarcastic

Neyse denemişler ,yanılmışlar (sayemde) anlaşıldı...Msn Wink

_MMia_ 28 Mart 2012 01:24
  5. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Birde böyle bir yazıyı yazabilen Msn Grin
    Yetenek meselesi...

Teveccühünüz Msn Embarrassed Teşekkür ederim .Msn Happy

_MMia_ 28 Mart 2012 01:18
  6. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Kazanan daima haklıdır Msn Happy

Tamamen aynı fikirdeyim...Msn Wink Özellikle de bu konuda.Msn Happy

_MMia_ 28 Mart 2012 01:16
  7. _MMia_ - avatarı

ALIRIM BAŞIMI GİDERİM EFELER GİBİ HEYY

Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

mmia gaza gelıp kendını yakma....Msn Tongue bu eylemın yasadısı.sıteden suresız uzaklastırma alabılırsın yada gunluk yazman yasaklanabılır.sonra efe sen benı zamanında uyarsaydın gıbı sözler duymak ıstemıyom.ağlamanı hıc ıstemıyom.cunku ben aglayan kadın sesını hıc sevmemMsn Grin hem sen neden böle fani işlerle ugrasıp hafızemı de katarsın olayın içerıgıne hıc anlamadım.....lutfen hafızemsız yoluna devam et lutfennnnnnnn....Hıh!

efecim ana bin kere söyledim dimi ABARTMA diye...Msn Tongue
    O saydıkların sıradan faniler için geçerli.Hem V.I.P hem ödüllü olunca....Msn Tongue (ukalâmıyım neyim ? Msn Sarcastic )
    Yanisi felaket tellalığın bir yana..Mesaj yerine ulaştı,gereken yapıldı.Sayemde sende Hafizeni dilediğin kadar beğenebilirsin .Söyle hafizene bu kıyağımı da unutmasınMsn Wink

_MMia_ 28 Mart 2012 00:17
  8. _MMia_ - avatarı

ALIRIM BAŞIMI GİDERİM EFELER GİBİ HEYY

Alıntı
    yelzzz adlı kullanıcıdan alıntı

okadar beğendim ki yazmak zorunda kaldım,,gerçi başka seçeneğimde yokkiMsn Happy

Teşekkür ederim yelzzzcim Msn Happy
    Artık varMsn Wink

_MMia_ 27 Mart 2012 23:57
  9. Avatarı yok

kainatta bir kum tanesi kadar bile bir yer işgal edemezken insanoğlunda ki bu garip kompleksleri anlamak gerçekten güç. öyle ki kendi içinde seferberlik ilan edip bunu ciddi ciddi yaşayacak kadar patolojik bir boyuta ulaşabiliyor görüldüğü üzre. internet aleminde milyarlarca siteden biri kimini şöyle bir bakıp geçtiği, kiminin ara sıra girip birşeyler paylaşıp vakit geçirmekten hoşlandığı bir yer.beğen butonu çalışmıyormuş bu bir facia!!!! beğenilmek bu kadar mı önemli bu kadar mı küçük bu kadar mı boş kimi insanların dünyaları. canım nasıl sevinmiş :) geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum :D

Ziyaretçi 27 Mart 2012 22:05
  10. Avatarı yok

şizofren belırtılerı bunlar...net yoluyla bulasıldıgını ıdıa eden tıp sekteründekı hekımlerımız uyarıyor asırı derece pc ıle basbasa kalmayınız cep tel ları ıle 30 sanıyeyyı gecmıycek sekılde konusunuz bakın mmıayı kaybettık kobay olmasını hıc ıstemezdım ama.....bırılerı örnek teskıl etmek zorunda idi...neyse mmiadan duamızı esırgemeyelım arkadaslar....ıyı bır ınsan guzel bır arkadas ıyı bır dost Msn Grin (3 elham 1 kulhu okuyalım.)...........başımız sağolsunnnn........

Ziyaretçi 27 Mart 2012 12:46