Çocuk Yetiştirmek..
_VICTORY_ 21 Mart 2012 09:10 (Özgür Ruh)
Çocuk yetiştirmek Anadolu’da bu günkü gibi tek annelerin üzerine atılmamıştı. Çocuğun yetişmesinden herkes sorumlu idi, ama bu sorumluluk çocukların yanlış yaptıklarında kulakları yukarı doğru çekilerek ve zavallılaştırılarak değil, çocuklara hedefler vererek onları geleceğe hazırlamaklar şeklinde oluyordu. Çocuk bazen bir komşunun yanında, bazen bir yolcunun yanında, bazen bir mürebbinin yanında hayal dünyasının büyüklüğüne göre dolup dolup taşıyordu… Herkes herkesin çocuğunun yetişmesinde rol . . .
ALIRIM BAŞIMI GİDERİM EFELER GİBİ HEYY
_MMia_ 21 Mart 2012 03:19
Hafize ne iş ???
Kaç gün oldu bizim "beğen butonları"hala sırra kadem.bir Allahın kulu da demiyoki
-Arkadaşlar kimsenin biz adminleri beğendiği yok,kendi aranızda birbirinizi beğenip duruyosunuz;siteyi kuran biziz,her türlü hamallığı yapan biziz oh ne ala mualla.Yok öyle yağma! Bizimde canımız var,bizde insanız..Kıskançlık ve sinirden gecelerdir gözümüze uyku girmiyor...Baktık olmayacak,düşün düşün kafayı kırıcaz iyisimi kafa kafaya verelim,bizi beğenmeyen kimseyi beğenemesin . . .
Kaç gün oldu bizim "beğen butonları"hala sırra kadem.bir Allahın kulu da demiyoki
-Arkadaşlar kimsenin biz adminleri beğendiği yok,kendi aranızda birbirinizi beğenip duruyosunuz;siteyi kuran biziz,her türlü hamallığı yapan biziz oh ne ala mualla.Yok öyle yağma! Bizimde canımız var,bizde insanız..Kıskançlık ve sinirden gecelerdir gözümüze uyku girmiyor...Baktık olmayacak,düşün düşün kafayı kırıcaz iyisimi kafa kafaya verelim,bizi beğenmeyen kimseyi beğenemesin . . .
sustum
sade 20 Mart 2012 13:50 (bu kalp seni unuturmu)

Sus Yüreðim

Sus yüregim sus. Feryat etme. Cigirtkanlara yarasir bu yaptigin, bir de kücük yaramaz cocuklarina. Oysa sen büyüdün, cigirtkan da olmadin hicbir zaman.
Sen bilir miydin sormadigim sorularin cevaplarini. Bir acik kapi olsaydi, günesi de bahari da getirebilir miydin? Anlar miydin dilimden, konusmadan . . .
hazan
kalp kırılsada sever
sade 20 Mart 2012 13:06 (bu kalp seni unuturmu)

Bazan duman oluyorum
bazan su.
Bazan, kapkaranlık oluyorum gecelerce,
sabahlara inat.
Bazan, sapsarı bir yaprak
yağmurlarca ıslak toprak oluyorum.
Her günbatımında yanıyorum,
sensizliğe yanıyorum.
bazan su.
Bazan, kapkaranlık oluyorum gecelerce,
sabahlara inat.
Bazan, sapsarı bir yaprak
yağmurlarca ıslak toprak oluyorum.
Her günbatımında yanıyorum,
sensizliğe yanıyorum.

Uykusuz gecelere sığmıyor düşlerim.
Bulutlar, gökyüzündengözlerime
. . .
Bulutlar, gökyüzündengözlerime
hazan
SusMa ÖmRüM

“Susmak aşkın dilidir-diyen sevgiLi konuş şimdi keLimeLerine ihtiyacım var..”
Parça tesirLi sancıLar düşüyor kaLbime..düştükçe uçurum sancıdıkça aşk..
Ve aşkLaştıkça kaLp daha çok parçaLanıyor
Hayat yaklaştıkça daha bir özlüyorum kabul ediyorum
gaLibimsin...
ve ben her şeyini savaş aLanında bırakan mağLup bir komutan gibiyim şimdiLerde..
Parça tesirLi sancıLar düşüyor kaLbime..düştükçe uçurum sancıdıkça aşk..
Ve aşkLaştıkça kaLp daha çok parçaLanıyor
Hayat yaklaştıkça daha bir özlüyorum kabul ediyorum
gaLibimsin...
ve ben her şeyini savaş aLanında bırakan mağLup bir komutan gibiyim şimdiLerde..